problemi u spavaćoj sobi

Muče li vas ove stvari u seksu? Ako da, evo kako da ih riješite

DEPO PLUS 10.03.17, 20:37h

Muče li vas ove stvari u seksu? Ako da, evo kako da ih riješite
Veliki broj muškaraca ima niži libido od svojih boljih polovica, ali to ne žele priznati

 

On se trudi, no neke vam stvari jednostavno ne pašu, koliko god se on trudio • Ne bi ih radio, ako mu objasnite što točno volite i želite, jer nažalost, on vam ne može čitati misli.
   

KLJUČ za izbjegavanje ovih problema je u dobroj komunikaciji.


 
1. Nečiji libido je snažniji


 
Veliki broj muškaraca ima niži libido od svojih boljih polovica, ali to ne žele priznati. To dovodi do toga da se neki muškarci ne osjećaju dovoljno "macho", jer ne mogu pratiti svoje partnerice. S druge strane, ženama je zbog snažnog libida neugodno, no to nipošto ne bi trebalo biti. Srećom, brojna istraživanja pokazuju kako se stvari mijenjaju na bolje.


 
2. On misli da sve dobro radi


 
On se trudi, no neke vam stvari jednostavno ne pašu, koliko god se on trudio. Ne bi ih radio, ako mu objasnite što točno volite i želite, jer nažalost, on vam ne može čitati misli.


 
3. Zapali ste u rutinu


 
Jasno je kako seks kasnije ne može biti isti kao na početku. Problem je što mnogi parovi na početku žele što prije isprobati sve poze i pokrete. Tako s vremenom nauče što pali njihovog partnera i drže se samo toga, kao recepta koji dovodi do sigurnog orgazma. Počnite ponovno isprobavati nove stvari, jer sigurno niste isprobali sve.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 

BLIN
KOMENTARI