video/ život tenisera daleko od idile

Ko je kriv za Đokovićev psihofizički sunovrat? Odnosi u porodici klimavi, ali nije to sve...

Lifestyle 10.03.17, 15:13h

Ko je kriv za Đokovićev psihofizički sunovrat? Odnosi u porodici klimavi, ali nije to sve...
Od osvajanja Roland Garrosa prošle godine karijera Đokovića je u silaznoj liniji, zaključno sa porazom od Australijanca Nicka Kirgyosa u Acapulcu

 

Šta se dešava sa Novakom Đokovićem, rebus je koji pokušava da riješi čitava planeta. Nekada najbolji teniser svijeta u posljednjih godinu dana je neprepoznatljiv.


Od osvajanja Roland Garrosa prošle godine karijera Đokovića je u silaznoj liniji, zaključno sa porazom od Australijanca Nicka Kirgyosa u Acapulcu- piše Kurir.rs

 

Za mnoge, odgovor na rebus je Novakova potpuna promjena režima ishrane i prelazak na veganstvo, zbog čega je izgubio dobar dio mišićne mase. Drugi vide uzrok ovakvog stanja u porodičnim problemima o kojima je Novak pričao sredinom prošle godine, nakon poraza na Wimbledonu.

 

novak-dokovic

 

Prije nekoliko dana poslanik DS u skupštini Vojvodine Amir Bislimi je iznio tvrdnju da Novakova supruga Jelena ne razgovara sa njegovim roditeljima Dijanom i Srđanom.

 

U prilog ovoj tezi da u porodici Đoković ne štima sve idealno je i video koji je nedavno objavljen poslije treninga u Monte Carlu kada se čulo kako Jelena kritikuje Novaka.

 

 

Nekadašnji selektor Srbije Bogdan Obradović jedan je od ljudi koji su najzaslužniji za Đokovićeve najveće uspjehe u karijeri, pošto je bio uz njega još od samog početka. Sada srpski stručnjak nema nikakvog uticaja na njegove rezultate i poručuje da ukoliko Novak želi da povrati formu s kojom se umiješao među legende ovog sporta, potrebno je da u najbliže saradnike uvrsti oca Srđana i njega.

 

- Činjenica je da mu je neophodna duboka, debela i široka analiza niza stvari. Pošto je Đoković sam svoj gospodar i najbolje zna šta treba da uradi, ja sam spreman da mu pomognem - rekao je Obradović.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI