prisjetila se neimaštine iz davnih dana

J. Karleuša otvorila dušu: Nisam imala ni za za čarape, na TV sam morala u sašivenoj haljinici...

Showbizz 08.03.17, 12:12h

J. Karleuša otvorila dušu: Nisam imala ni za za čarape, na TV sam morala u sašivenoj haljinici...
Njena majka Divna se zadužila da bi joj obezbijedila kvalitetnu obuću

 

Jelena Karleuša otvorila je dušu i ispričala da nije imala novca čak ni za nove čarape! Pjevačica se prisjetila početka karijere.

 

-Kad sam počinjala karijeru, morala sam da se dovijam. Prvi put sam se na televiziji pojavila upravo na RTS-u i imala sam ogromnu tremu. Nosila sam sašivenu haljinicu, i to od pozajmljenog srebrnog materijala, jer nisam mogla ni to sebi da priuštim! Vrlo često nisam imala čak ni za čarape  - rekla je pjevačica u emisiji „Lice i potpetice“.

 

Njena majka Divna se zadužila da bi joj obezbijedila kvalitetnu obuću.

 

-Zaljubila sam se u cipele dizajnera Karla Lagerfelda, za koga do tada nisam ni čula. Mama je vidjela da mi se dopadaju, pa je krišom otišla da mi ih kupi. Sjećam se da je ispisala brdo čekova kako bi me usrećila, jer su cipele koštale kao tri njene plate. Kasnije smo ih otplaćivale i otplaćivale, ali sam se ja na RTS pojavila u najskupljim cipelama - priča ona i otkriva zbog čega se kaje.

 

-Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana za djevojčicu od 16 godina. Izgledala sam deset godina starije. Niko me nije doživljavao kao djevojčicu jer sam sebe predstavljala kao vamp ženu i mislila sam da ću tako skrenuti pažnju na sebe. Mnogo toga bih sada promijenila - priznaje Karleuša.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI