osvojite svog muškarca

Ako mu ne date ove stvari, nikad se neće zaljubiti u vas!

Lifestyle 06.03.17, 08:52h

Ako mu ne date ove stvari, nikad se neće zaljubiti u vas!
Ovo nije recept kako ga jednom zauvijek učiniti svojim, ali bez ovih se stvari rijetko koji muškarac može stvarno zaljubiti

 

Ovo nije recept kako ga jednom zauvijek učiniti svojim, ali bez ovih se stvari rijetko koji muškarac može stvarno zaljubiti.
   

MUŠKARCI su čudni kad je u pitanju zaljubljivanje, a vrlo su često po tom pitanju kompliciraniji od žena. Ovo nije recept kako ga jednom zauvijek učiniti svojim, ali bez ovih se stvari rijetko koji muškarac može stvarno zaljubiti.

 

Prostor

Muškarcima treba prostor za disanje, pogotovo kada su u vezi. Cijene slobodu više od svega, a ako se u vezi osjećaju kao da ih gušiš, vrlo će brzo početi tražiti izlaz.

 

Nježnost

Vrlo jednostavno i logično, zar ne? Osim što od tebe žele nježnost, žele vidjeti i da im ju se ti ne bojiš dati. Mnoge se žene boje pokazati nježnost jer misle da ih to čini slabima, a upravo je to slabost na koju muškarci na kraju padnu.

 

Poštovanje

Iako možda neće to priznati, muškarcima je itekako važno da ih žena s kojom su u vezi poštuje. Njegov posao, životni stil i prijatelji su mu jako važni, a ako zna da uživa tvoje poštovanje, osjećat će se sigurno s tobom.

 

Razumijevanje

Mnogi se muškarci tijekom života susreću sa ženama koje nemaju razumijevanja za njihove potrebe - bilo društvene, poslovne ili seksualne. Ako muškarac osjeti da uza sebe ima ženu koja ga razumije, neće ju uzimati zdravo za gotovo.

 

Dodana vrijednost

Ako muškarac osjeti da mu tvoja prisutnost oplemenjuje i obogaćuje život, nema šanse da će te pustiti daleko od sebe. Iako ponekad djeluju kao samotnjaci koji su samodostatni, većini muškaraca ipak puno znači žena s kojom na kraju dana mogu podijeliti svoj život.
 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI