DANAS MLADOLIKA I VITKA

Istina Sanje Doležal o dijetama: Sve sam radila pogrešno, a onda sam potpuno promijenila životne navike i...

Lifestyle 05.03.17, 11:21h

Istina Sanje Doležal o dijetama: Sve sam radila pogrešno, a onda sam potpuno promijenila životne navike i...
I ne samo da danas ima savršeno dotjeranu liniju, već i izgleda znatno mlađe i svježije

 


Nekoliko puta se borila sa viškom kilograma i očajničkim pokušajima da vlastitu kilažu drži pod kontrolom, a onda je shvatila da su svi ti pokušaju bili pogrešni.


Nakon što se posvetila zdravom načinu života i potpuno promijenila životne navike, poznata pjevačiva i hrvatska tv voditeljica Sanja Doležal na kraju se uspješno riješila i viška kilograma. I ne samo da danas ima savršeno dotjeranu liniju, već i izgleda znatno mlađe i svježije.


U razgovoru za medije nakon toga je otkrila ponešto o svojoj životnoj filozofiji i tajni mladolikog izgleda.


- Prije dvije godine krenula sam skidati kile. Nakupilo ih se prilično. Uspjela sam izbacivši ugljikohidrate iz prehrane, dakle puno povrća, mesa i ribe. Nisam ljubitelj slatkog, ali tu i tamo si priuštim ako mi se jede. A ako i pretjeram s nečim što baš i nije preporučljivo, sliedećih dana sam uglavnom na proteinima uz puno vode i sirutke. Zdrav način života je umjerenost i dosta kretanja. Kako je duga zima iza nas, veselim se proljeću, šetnjama i vožnji biciklom.


S obzirom da je više puta prolazila kroz razne dijete, za njih kaže:


- Cijeli sam život bila na raznim dijetama i to je, mislim, pogrešan način. Treba promijeniti način prehrane i toga se držati. Ne bojim se starenja, bojim se samo bolesti. Starost ne možemo izbjeći, koliko god se trudili. Voljela bih u starosti biti zdrava koliko god mogu, poručuje Sanja Doležal.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI