FOTO/ SKORO NEPREPOZNATLJIVA

Ni ona nije odoljela botoksu: Nekad savršena Kim Besinger 'pokleknula' pred godinama i danas izgleda ovako...

Lifestyle 03.03.17, 18:19h

Ni ona nije odoljela botoksu: Nekad savršena Kim Besinger 'pokleknula' pred godinama i danas izgleda ovako...
Naime, 63-godišnja dobitnica Oscara na crvenom tepihu se ukazala sa neprirodno ispeglanim licem, bez ijedne bore, a odmah su uslijedili i komentari da se popularna glumica okrenula botoksu i u tome - pretjerala

 

 

Holivudska zavodnica Kim Basinger dugo se nije pojavljivala na crvenom tepihu pa je izazvala pravu lavinu pažnje nakon što se pojavila na premijeri filma 'Pedeset nijansi mračnije' u Los Angelesu.


Tim više što znatiželjnoj publici nije promaklo da je lijepa Kim, iako je mnogo puta ustvrdila kako se nikad neće podvrgnuti estetskim korekcijama, ipak hirurši zategla ponešto na svom licu.  


Naime, 63-godišnja dobitnica Oscara na crvenom tepihu se ukazala sa neprirodno ispeglanim licem, bez ijedne bore, a odmah su uslijedili i komentari da se popularna glumica okrenula botoksu i u tome - pretjerala.

 

kim-basinger


Kim Basinger je poznata po svojim izjavama da izbjegava estetske hirurge te da svoj mladoliki izgled i savršen ten održava prirodnim putem, savjetujući i druge žene da ujutru izbjegavaju umivanje lica vodom jer koža tokom noći proizvodi kolagen koji produžava mladolikost.


Njena preporuka je zdrava ishrana koja ne sadrži meso i mnesne prerađevine, izbjegavanje sunca, piling morskom vodom i minimalno šminke.


Sudeći po najnovijim fotografijama, Kim se tek malo toga pridržava.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI