Policija traži pomoć građana

Nestaloj djevojci iz Šamca ni traga: Jeste li vidjeli Natašu Pupčević?

Hronika 01.03.17, 18:40h

Nestaloj djevojci iz Šamca ni traga: Jeste li vidjeli Natašu Pupčević?
Djevojka je visine oko 165 cm, sitnije tjelesne građe, smeđih očiju i smeđe kose dužine do ramena, a u vrijeme udaljavanja od kuće na sebi je imala maslinaste hlače, dugu jaknu sa krznom bež boje i smeđe cipele, naveli su iz dobojskog CJB-a

 

Centar javne bezbjednosti Doboj izdao je raspis o traganju za 20-godišnjakinjom iz Bosanskog Šamca, a čiji nestanak je prijavljen 26. februara.

 

Naime, tog dana je prijavljeno da se 20-godišnja Nataša Pupčević 25. februara oko 22.30 sati udaljila te da se od tada nije vraćala kući.

 

- Djevojka je visine oko 165 cm, sitnije tjelesne građe, smeđih očiju i smeđe kose dužine do ramena, a u vrijeme udaljavanja od kuće na sebi je imala maslinaste hlače, dugu jaknu sa krznom bež boje i smeđe cipele, naveli su iz dobojskog CJB-a.

 

Pojasnili su također da su, odmah po prijavi nestanka, službenici Policijske stanice Šamac obišli autobusku stanicu te ugostiteljske objekte u kojim se eventualno mogla nalaziti nestala djevojka, te obavili razgovore sa njenim prijateljima i poznanicima.

 

- Izvršena je pretraga terena, odnosno obale rijeka Bosne i Save, dok su članovi Ronilačkog kluba i pripadnici Crvenog krsta Šamac istog i narednog dana izvršili pregled korita rijeka Bosne i Save do mosta na graničnom prelazu Šamac. Policajci su također ostvarili su kontakt sa graničnom službom prilikom čega je utvrđeno da na međugraničnom prelazu nije evidentiran prelazak Nataše Pupčević, pojasnili su iz CJB-a Doboj, te pozvali građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja o nestaloj djevojci ili su eventualno uočili njeno kretanje, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI