prva dama ostaje u new yorku

Ovo je tajni razlog zbog kojeg Melania ne želi u Bijelu kuću

ŽENA iN 27.02.17, 17:06h

Ovo je tajni razlog zbog kojeg Melania ne želi u Bijelu kuću
Melania Trump (47), supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa (71), i dalje živi u New Yorku i ne želi doći u Bijelu kuću

 

Melania Trump ranije je rekla kako će ostati u New Yorku kako bi sin Barron završio školsku godinu. Mediji sada navode da za njezin ostanak u tom gradu postoji drugi razlog...

 

Melania Trump (47), supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa (71), i dalje živi u New Yorku i ne želi doći u Bijelu kuću. Mediji tvrde da su sada otkrili pravi razlog.  

 

Prema ranijim nagađanjima Melania je ostala u stanu u New Yorku zbog sina Barrona (11) kako bi on završio školsku godinu i zato što u New Yorku ima prijatelje.

 

No, Daily Star piše kako je pravi razlog Melanijina ostanka u New Yorku njezina sestra Ines Knauss (48). Ines i Melania su vrlo bliske i Daily Star navodi da Melanija vjeruje jedino njoj. Ines navodno stanuje u blizini Trumpovog tornja u kojem žive Melania i Barron.

 

Trump navodno jako želi da mu žena dođe u Washington i to je istaknuo nekoliko puta.

 

No, dok su ona i Barron u New Yorku Trumpu u Bijeloj kući najviše pomažu njegova kći Ivanka i njezin suprug Jared Kushner. 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI