ESTRADA SKUPLJA NOVAC ZA MIU AR

Bh. pjevačica opet završila u bolnici: Silne operacije, razvod braka, jedva izvukla živu glavu, a sada...

Showbizz 25.02.17, 17:21h

Bh. pjevačica opet završila u bolnici: Silne operacije, razvod braka, jedva izvukla živu glavu, a sada...
- Sada moram mirovati, a poslije ću morati ponovo mijenjati kuk kada skupim pare. Takav je život, takva sudbina... od Allaha je, kaže Mia nadajući se da će uskoro biti puno bolje


Amiru Mujačić poznatiju kao Mia Ar kao da posljednjih godina prati zla kob. Nakon silnih operacija kukova koje je imala godinama unazad, potom razvoda braka, pa velikih zdravstvenih problema iz kojih je izvukla jedva živu glavu, Mia Ar je opet ovih dana završila u bolnici, piše Expressmag.ba


Uspjeli su je kontaktirati a ona se, onako dosta slaba, javila te kazala kako je, hvala Bogu, dobro prošla šta ju je sve snašlo. Trenutno se, dodala je, nalazi u tuzlanskoj Ortopediji gdje ju je operisao dr. Safet Agović, jedan, kaže, divan čovjek i veliki profesionalac.


- Popucali su mi šarafi u kuku, sve je zagnojilo pa sam mogla dobiti i sepsu. Srećom, na vrijeme su me operisali, povadili, počistili. Sada moram mirovati, a poslije ću morati ponovo mijenjati kuk kada skupim pare. Takav je život, takva sudbina... od Allaha je - opet se ne žali Mia, nadajući se da će uskoro biti puno bolje.

 

mia-ar-bolnica


Trudi se sve te životne "udarce" izdržati stoički.


- Bit će dobro, uz Allahovu pomoć. Imala sam 14 operacija, a 15. me čeka. Uz mene su kolege i kolegice, prijatelji... Nisam ni znala koliko me svi poštuju i vole. Iz cijelog svijeta dobijam pozive, poruke i svi su rekli da će mi pomoći šta god da bude trebalo. Telefon mi gori" a i bolnica je uvijek puna. Oni su mi dali još jaču snagu, mada su me prozvali Fenixom - kroz slabašan smijeh govori Mia.


Dodala je kako se cijela estrada udružila da joj pomognu te skupe pare za njenu operaciju.


- Olja Bajrami je na svoj FB napisala da se svi angažuju za moju drugu operaciju i da će mi svi pomoći. Vidim i Armin Bijedić je to objavio na svom profilu. Zvale su me mnoge kolege i kolegice i zaista sam zahvalna, srce mi je puno što znam da me toliko poštuju i vole - završila je Mia koja nastavlja svoj oporavak u bolnici u Tuzli, piše Expressmag.ba.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad) 

BLIN
KOMENTARI