Foto / Neobičan ljubavni par

Svetlana Kitić udaje se za sarajevskog 'žestokog momka' Super Bebu: U vezi smo 43 dana, ženit ću je Boga mi!

Showbizz 23.02.17, 13:19h

Svetlana Kitić udaje se za sarajevskog 'žestokog momka' Super Bebu: U vezi smo 43 dana, ženit ću je Boga mi!
Tokom svog ljubavnog života, Ceca je do sada četiri puta stala na ludi kamen

 

Svetlana Ceca Kitić (57), jedna od najboljih rukometašica svijeta ponovo se udaje. 


Ovaj put izabranik njenog srca je 23 godine mlađi od nje. Riječ je Dejanu Vukoviću zvanom Super Beba, koji je javnosti poznat po hapšenjima zbog krađe automobila. 


Vuković kaže da se nakon izdržavanja zatvorske kazne smirio, a sada kada je upoznao ljubav svog života Svetlanu Kitić jedino želi da vrijeme provodi sa svojom ljubavlju. 


- U vezi smo 43 dana, ženit ću je Boga mi, kazao je zaljubljeni Super Beba. Na pitanje, čime se sada bavi, on kaže da je po zanimanju "kontraverzni biznismen". 


Da su u vezi potvrdila je i Kitić, te su poslali svoju fotografiju. 

 

svetlana-ceca-kitic-super-beba

 

Inače, Kitić je bila jedna od najboljih rukometašica svijeta. Igrala je za Jedinstvo iz Tuzle i Radnički Beograd. Nastupala je i za jugoslovensku reprezentaciju s kojom je učestvovala na olimpijskim igrama 1980. u Moskvi i 1984. u Los Angelesu. 

 

Aktivnu igračku rukometnu karijeru okončala je u 2006. u svojoj 46 godini. 


Od 2006. pa do 2008. godine je obavljala dužnost sportskog direktora Ženske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. 


Tokom svog ljubavnog života, Ceca je do sada četiri puta stala na ludi kamen. 


Prvi put se udala za fudbalera Blaža Sliškovića, pa za rukometaša Dragana Dašića s kojim je, inače, bila u vezi prije udaje za Blaža i s njim je dobila sina Nikolu. Treći put se udala za kulturologa Gorana Bogunovića, s kojim ima kćerku Maru (24), a iz vanbračne zajednice sa Zoranom Kovačevićem ima kćerku Aleksandru. Posljednji njen suprug je bio pet godina od nje mlađi pravnik Milan Magić.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI