SUĐENJE DOBILO EPILOG

Vrijeđala Arkana i djecu pa izgubila spor protiv Cece: Jelena Karleuša mora da plati kaznu od...

Showbizz 23.02.17, 11:50h

Vrijeđala Arkana i djecu pa izgubila spor protiv Cece: Jelena Karleuša mora da plati kaznu od...
Ceca je 2014. podnijela tužbu protiv Jelene pred Višim sudom u Beogradu i tražila naknadu nematerijalne štete zbog otvorenog pisma. Naknadu je tražila zbog nanesenog duševnog bola i kaljanja časti i ugleda


Svetlana Ceca Ražnatović dobila je spor zbog uvreda koje je Jelena Karleuša uputila na njen račun i račun njene porodice u otvorenom pismu koje je objavila na Facebooku.


Karleuša po presudi Apelacionog suda mora Ceci da isplati 80.000 dinara (oko 1.300 KM), piše Kurir.


Ceca je 2014. podnijela tužbu protiv Jelene pred Višim sudom u Beogradu i tražila naknadu nematerijalne štete zbog otvorenog pisma. Naknadu je tražila zbog nanesenog duševnog bola i kaljanja časti i ugleda.


Po presudi, Jelena mora i da plati sve sudske troškove, koji iznose 113.000 dinara (oko 1.800 KM), kaže izvor Kurira upućen u proces.


Presudom od 2. novembra 2015. je djelimično usvojen Cecin zahtjev, nakon toga je donijeta prvostepena presuda, a sve je potvrđeno presudom Apelacionog suda 30. marta 2016.


Podsjetimo, Karleuša je 2010. napisala otvoreno pismo na Facebooku zbog kojeg je Ceca podnijela tužbu. Karleuša je u pismu iznijela brojne uvrede na račun Cece i Željka RaŽnatovića Arkana, ali ono što je Cecu najviše povrijedilo, kako navodi Kurir, jeste to što je Jelena Karleuša negativno pominjala i njenu tada maloljetnu djecu Veljka i Anastasiju.


Prvo suđenje na kojem su se njih dvije srele bilo je u oktobru 2012.


"Za ovaj tekst mogu da kažem da je maliciozan, uvredljiv i sadrži neistinite informacije. Pročitala sam ga i za mene je predstavljao veliku uvredu. Zbog objavljivanje ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Imam sina i kćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i njihovoj majci ovako piše. Takođe, na isti način je pisalo o njihovom ocu, mom pokojnom suprugu. I ranije sam od nje trpela uvrede, ali joj nikada ni na koji način nisam odgovorila", izjavila je tada Ceca na sudu.


Jelena je tada izjavila da stoji iza svojih riječi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI