VIDEO SEDMICE/ PREMIJER U AKCIJI

Dramatični trenuci u avionu: Vučić padao zajedno s putnicima, a onda se dogodilo...

Front 19.02.17, 17:44h

Dramatični trenuci u avionu: Vučić padao zajedno s putnicima, a onda se dogodilo...
Avion gubi kurs i počinje da pada, u avionu nastaje panika, putnici preplašeno vrište, a onda progovara Aleksandar Vučić koji dramatičnu situaciju rješava riječima...

 


Da je aktuelni premijer Srbije, a sada kandidat za predsjednika, Aleksandar Vučić majstor drame i patetike, osvjedočili smo se mnogo puta... No prosječnom srpskog glasaču takva retorika očito je uhu mila, pa je vjerovatno to najveći razlog što će se Vučić i ovoga puta, očito, u izbornoj kampanji držati isprobanog recepta.


U prilog tome ide i spot koji je ovih dana osvanuo na društvenim mrežama kao zvanično prvi spot aktuelnog premijera u borbi za predsjedničku fotelju.


Radnja spota dešava se u avionu sa natpisom "Srbija 2017", počinje mirnom pa sve žešćom raspravom dvojice pilota koji ne mogu da se dogovore kojim putem će da lete... Avion gubi kurs i počinje da pada, u avionu nastaje panika, putnici preplašeno vrište, a onda progovara Aleksandar Vučić koji dramatičnu situaciju rješava riječima "ne smemo skrenuti sa kursa".

 

Ako još niste vidjeli premijera Srbije u najnovijoj akciji spašavanja, pogledajte video...

 


Kako će Tomislav Nikolić odgovoriti na ovaj predizborni spot, a kako Jeremić i Janković, srpska javnost uskoro će saznati. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI