OD 13 SATI SVE SE PROMIJENILO, čekaju se rezultati

Kaplan poručio: Da je Boškovićev protukandidat bio najgori, i za njega bi pozvali da se glasa, samo da to nije Bošković!

Front 19.02.17, 18:57h

Kaplan poručio: Da je Boškovićev protukandidat bio najgori, i za njega bi pozvali da se glasa, samo da to nije Bošković!
Na pitanje o bojkotima izbora koje je 'Inicijativa za Stolac' najavljivala, Kaplan je kazao kako za sada nema potrebe za bojkotom

 

Bivši kandidat "Inicijative za Stolac" za načelnika te općine Salmir Kaplan potvrdio je da je ta Inicijativa tijekom današnjih lokalnih izbora u Stocu pozvala svoje glasače da glasaju za neovisnog kandidata Matu Komšića.   

 

- Da je Boškovićev protukandidat bio najgori, i za njega bi pozvali da se glasa, samo da to nije Bošković - kazao je Kaplan.

 

Na pitanje o bojkotima izbora koje je Inicijativa najavljivala, Kaplan je kazao da nije bilo potrebe za bojkotom.

 

- Naš je stav bio da ćemo sačekati nekih četiri pet sati i vidjeti kakva je regularnost izbora i ukoliko izborni proces bude zadovoljavao minimum potrebne regularnosti, da ćemo prekinuti bojkot i izači na izbore. Negdje oko podne ocijenili smo da je taj minimum zadovoljen i da od 13 sati možemo izlaziti na izbore - kazao je Kaplan. 

 

Biračka mjesta otvorena su do 19 sati, a prvi preliminarni rezultati očekuju se nakon 22 sata. Za načelnika općine birači odlučuju između aktualnog načelnika i kandidata HDZ-a BiH Stjepana Boškovića i neovisnog kandidata Mate Komšića.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI