udes na cesti

Halid Muslimović automobilom oborio sedamnaestogodišnjakinju: Kratko vrijeme je ležala na kolovozu, a onda...

Hronika 18.02.17, 17:00h

Halid Muslimović automobilom oborio sedamnaestogodišnjakinju: Kratko vrijeme je ležala na kolovozu, a onda...
- Čuo sam sa strane udarac u retrovizor i odmah sam stao - rekao je Halid

 

Sedamnaestogodišnju Minu P. na pješačkom prijelazu na Bežanijskoj kosi sinoć oko 20.30 oborio je automobil kojim je upravljao pjevač Halid Muslimović (56,) saznaje Blic.


Udes se dogodio u Surčinskoj ulici, a djevojka je, srećom, zadobila lakše povrede i prevezena je u Urgentni centar. Kako saznaje "Blic", pjevač je dao izjavu policiji o nezgodi, a rezultati uviđaja utvrdit će sve okolnosti.

 

Pozvali smo Halida Muslimovića, koji nam je opisao kako se desila nezgoda.

 

- Čuo sam sa strane udarac u retrovizor i odmah sam stao. Vozio sam potpuno trijezan i polako, ne brže od 40 kilometara na sat. Djevojka je naletjela na retrovizor i od udarca pala na kolovoz - rekao je Halid u izjavi za "Blic".


On je potom detaljnije opisao situaciju:

 

- Kratko vrijeme je ležala na kolovozu, potom je sama ustala i htjela da ide kući. Međutim, pozvali smo policiju i Hitnu pomoć i kako su mi rekli ljekari koji su je pregledali, ona nije zadobila teške povrede - rekao je Halid i dodao:

 

- Upravo sam krenuo u Urgentni centar, da provjerim kako je sada i da li je sve u redu sa njom. Nezgoda se dogodila četiri metra od pješačkog prijelaza, ali to sada nije najvažnije, bitno je da je djevojka dobro. Vozim već 35 godina i nikada mi se ništa slično nije dogodilo, što kažu, ni mrava nisam zgazio - rekao je Muslimović.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI