pjevačica šokirala javnost

Potresna ispovijest Goce Tržan: Pokušao je da me siluje, ali uspjela sam da se izborim...

Showbizz 17.02.17, 10:39h

Potresna ispovijest Goce Tržan: Pokušao je da me siluje, ali uspjela sam da se izborim...
Ipak, možda najšokantnija činjenica je ta da je Gocu pokušao da prisili na seks muškarac kojeg je poznavala


Pjevačica Goca Tržan šokirala je javnost izjavom da je sa 18 doživjela neprijatno iskustvo kada je član jednog rock benda pokušao da je siluje.


Neprijatno iskustvo koje je doživela Goca dogodilo se na zaječarskoj "Gitarijadi", ali smatra da je to samo njena stvar s kojom je uspjela da se izbori.

 

- Imala sam tada 18 godina i nemam sa tim nikakav problem, jer je svaka žena imala tu vrstu neprijatnog iskustva - rekla je Goca.

 

Ipak, možda najšokantnija činjenica je ta da je Gocu pokušao da prisili na seks muškarac kojeg je poznavala.

 

- To se uvek dešava sa ljudima koje poznajete i u koje imate poverenja. To je deo prošlosti i ne želim o tome da pričam na televiziji. Ali naučila sam da se osvestim od toga. Ja sam slobodna i otvorena žena, ali sam shvatila da to ne znači da sa pojedinim ljudima ne treba biti pozitivan i veseo, jer je to poziv za nešto što je taj neko umislio u glavi - rekla je Goca, a potom dala savjet djevojkama koje se slikaju polugole za Instagram.

 

- Drage moje dame, sve vi koje se slikate za Instagram previše slobodno i sve devojčice koje se puće i polugole su na slikama, znajte da je to sve opasno jer postoje tamo negde predatori koji će vas shvatiti preozbiljno i koji će imati potrebu da vas prosto zloupotrebe i zato oprezno u životu! - rekla je Goca Tržan u emisiji "Ekskluziv".

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI