DANAS PROSLAVIO ROĐENDAN

Znate li koliko legendarni Ćiro ima godina: Najdraža mu čestitka iz rodnog Travnika, a dobio je...

Sport 10.02.17, 17:38h

Znate li koliko legendarni Ćiro ima godina: Najdraža mu čestitka iz rodnog Travnika, a dobio je...
Načelnik općine Travnik je danas razgovarao s Ćirom koji s oduševljenjem prihvatio ulogu počasnog predsjednika i zahvalio se svim Travničanima na najljepšem rođendanskom poklonu

 

 

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević danas je proslavio svoj 82. rođendan. Ćiro je  dobio milione čestitki, a svakako jedna od najdražih stigla je iz rodnog Travnika.

 

 
Naime, na sastanku Uprave NK Travnik na kojem su prisustvovali Premijer Vlade SBK/KSB Tahir Lendo, načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić, predsjednik kluba Asim Fazlić, direktor kluba Midhat Sarajčić, članovi Uprave Nihad Selimović, Husein Eminović, dr. Midhat Asotić i novi član Uprave Alem Lolić, dogovoreno je da Ćiro Blažević bude proglašen za počasnog predsjednika kluba.

 
Predlagač ove ideje, Alem Lolić, je na istom sastanku zamolio načelnika Hadžiemrića da u ime Travničana kontaktira popularnog Ćiru na njegovo rođendan i upozna ga s prijedlogom da postane počasni predsjednik Vezira.

 
Načelnik općine Travnik je danas razgovarao s Ćirom koji s oduševljenjem prihvatio ulogu počasnog predsjednika i zahvalio se svim Travničanima na najljepšem rođendanskom poklonu. U narednom periodu, delegacija NK Travnik će otputovati u Hrvatskum gdje će se sastati s nekadašnjim selektorom naše reprezentacije i uručiti mu zahvalnicu, priznanje, doživotnu člansku karticu i mjesto na VIP tribini stadiona Pirota pod njegovim imenom.

 
Kako saznajemo, Travničani ove godine imaju velike planove i iznenađenja za navijače i sve simpatizere kluba. Planovi se odnose na marketing, infrastrukturu, bolju funkcionalnost kluba te plasman u Premijer ligu.


Početkom mjeseca je pokrenuta zvanična Facebook stranica kluba koja već ima preko 5000 fanova. Stranicu prate YouTube kanal, Instagram, twitter, a uskoro i zvanična web stranica s fan shopom i online trgovinom.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI