Poziv na učešće bh. privrednicima

Emir i Gertruda ojačani novim likom: Počinje nova kampanja 'Kupujmo i koristimo domaće'

Biznis Klub 10.02.17, 12:55h

Emir i Gertruda ojačani novim likom: Počinje nova kampanja 'Kupujmo i koristimo domaće'
Prezentacija nove kampanje održat će se u sarajevskom hotelu Holiday 15. februara, sa početkom u 11:00 sati, a zainteresovani privrednici svoj dolazak mogu potvrditi putem e-mail adrese [email protected] ili putem telefona 033 688 012 i 061 200 304

Nakon uspješne kampanje pod sloganom "Na stranu strano - domaće je jače", Udruženje Kupujmo i koristimo domaće poziva bh. kompanije da se pridruže u novoj, petoj kampanji u kojoj će poznati duo – Emir i Gertruda, u svojoj misiji podrške domaćim privrednicima, biti ojačan novim likom.


Prezentacija nove kampanje održat će se u sarajevskom hotelu Holiday 15. februara, sa početkom u 11:00 sati, a zainteresovani privrednici svoj dolazak mogu potvrditi putem e-mail adrese [email protected] ili putem telefona 033 688 012 i 061 200 304.


Prema riječima Minke Gazibara-Bajramović, direktorice agencije Studio Marketing Legend, učinjen je veliki pomak ne samo po pitanju značaja kupovine i korištenja domaćih proizvoda i usluga, nego i potražnje za ovim proizvodima.


„Kada smo prije nepune dvije godine započeli partnerstvo sa Udruženjem, u svijesti naših građana domaći proizvodi bili su na margini i naša prva kampanja „Upalimo svjetlo u BiH“ bila je vapaj za promjenom. Danas je situacija potpuno drugačija, naši potrošači su svjesni efekata njihovog izbora na domaću ekonomiju i naše nove kampanje pružaju priliku da upoznate svakog učesnika pojedinačno", istakla je Minka Gazibara-Bajramović.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI