MUZIČAR USIJAO DRUŠTVENE MREŽE

Tifa nakon dizanja tri prsta poručio kritičarima: Ne može me niko posvađati sa Sarajevom!

Showbizz 14.01.17, 17:20h

Tifa nakon dizanja tri prsta poručio kritičarima: Ne može me niko posvađati sa Sarajevom!
Društvene mreže su se usijale, a pojedini kometari doslovno su se pretvorili u javni poziv na linč poznatog pjevača, i ne samo njega već i drugih pripadnika njegove nacije

 


Nakon što je na Facebooku osvanula fotografija na kojoj drži podignuta tri prsta, jedan od najboljih vokala ex-Jugoslavije Mladen Vojičić Tifa dospio je u žižu burnih komentara.


Društvene mreže su se usijale, a pojedini kometari doslovno su se pretvorili u javni poziv na linč poznatog pjevača, i ne samo njega već i drugih pripadnika njegove nacije.


Nakon svega što mu je poručeno putem interneta i medija, oglasio se i Tifa i kratko uzvratio:

   
- Ne može me niko posvađati sa Sarajevom!


I to jer zasigurno tačno, jer oni koji su proživjeli ratne strahote u glavnom gradu BiH dobro znaju šta je u tim godinama Tifa značio za ovaj grad.


Stoga su mnogi stali u odbranu bh. pjevača, a među njima je i poznati sarajevski glumac Nermin Tulić, koji je na Facebooku zapisao:


- Kažu dig'o Tifa tri prsta. Jebe mi se. Znam da je ljeta 1992. dig'o mene iz kreveta, stavio u invalidska kolica i voz'o po hodnicima Vojne bolnice. Usput punim glasom, a Bog mu ga dao, pjev'o neke pjesme koje ja volim. I šta ćemo sad, šupci!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI