Uspjeli riješiti nesuglasice

Pomirio se slavni par: Brad i Angelina izdali prvo zajedničko saopštenje od rastanka

Showbizz 10.01.17, 16:32h

Pomirio se slavni par: Brad i Angelina izdali prvo zajedničko saopštenje od rastanka
Prije mjesec dana Pitt je zatražio hitno saslušanje kako bi se zapečatili sudski papiri zbog privatnosti njihove djece, ali je ovaj zahtjev odbijen

 

Brad Pitt i Angelina Jolie objavili su svoje prvo zajedničko saopštenje otkako su se rastali.

 

Poznati par obavjestio je javnost da su uspjeli da riješe svoje nesuglasice i da su se dogovorili da zapečate sve sudske dokumente njihove brakorazvodne parnice kako bi zaštitili svoje šestoro djece.

 

- Obje strane i njihovi zastupnici potpisali su ugovore da zaštite privatnost svoje djece i porodice tako što će svi dokumenti ostati povjerljivi, i tako što će angažovati privatnog sudiju koji će donositi sve neophodne pravne odluke i omogućiti da se sva preostala pitanja riješe u što kraćem roku. Roditelji su posvećeni tome da zajedno usmjere svoje snage kako bi ostvarili oporavak i ujedinjenje - rekli su Brad i Angelina u saopštenju za CNN.


Brad i Angelina trenutno su u središtu teškog razvoda i borbe za starateljstvo nad njihovom djecom. Angelina traži fizičko starateljstvo nad djecom, dok Brad želi da se zajedno staraju o djeci.


Prije mjesec dana Pitt je zatražio hitno saslušanje kako bi se zapečatili sudski papiri zbog privatnosti njihove djece, ali je ovaj zahtjev odbijen.


Iz Angelininog tima tada su rekli da on na taj način pokušava da zaštiti sebe, a ne djecu, te da strahuje da će javnost "saznati strašnu istinu o njemu".


Angelina trenutno ima puno fizičko starateljstvo nad djecom, dok Brad sme da ih posjećuje samo uz prisustvo terapeuta.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI