foto/ nije uvijek bila zanosna

Pogledajte kako je Kate Middleton izgledala u srednjoj školi: Momci baš i nisu bili oduševljeni...

ŽENA iN 10.01.17, 14:36h

Pogledajte kako je Kate Middleton izgledala u srednjoj školi: Momci baš i nisu bili oduševljeni...
Kate Middleton iz srednje ženske škole Downe House morala se ispisati jer su je vršnjakinje maltretirale, a ništa bolje nije bilo ni kad se premjestila u školu Marlborough

 

Vojvotkinja od Cambridgea, koja je u ponedjeljak proslavila 35. rođendan, danas slovi za kraljicu stila i njezin besprijekoran imidž kopiraju žene širom svijeta, ali u tinejdžerskim godinama nije sve bilo tako bajno.

 

Kate Middleton iz srednje ženske škole Downe House morala se ispisati jer su je vršnjakinje maltretirale, a ništa bolje nije bilo ni kad se premjestila u školu Marlborough.

 

'Ondje su dječaci imali bizaran ritual ocjenjivanja novih učenica. Rangirali su ih po ljepoti i osobnosti, a Kate je, na ljestvici od jedan do deset, od njih jedva dobila mršavu dvojku', prisjetili su se njezini dugogodišnji prijatelji.

 

kate-middleton-mlada


Middleton se, dodaju, zbog toga nikad nije previše uzrujavala jer je uvijek bila maksimalno posvećena učenju, a kad su ocjene u pitanju, tu nije imala konkurencije.


Povodom vojvotkinjina 35. rođendana na društvenim mrežama pojavila se i njezina fotografija iz srednjoškolskih dana.

 

Kate je na njoj vitka kao i danas, u prepoznatljivoj odjeći iz '90-ih, ali očito je da joj friziranje i šminkanje tad nisu bili jača strana.

 

Otkad se 2011. udala za engleskog princa Williama, o njezinu izgledu brinu se najbolji britanski stilisti pa mnogi komentiraju kako je vojvotkinja od ružnog pačeta zbilja postala prekrasna labudica.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI