izbio skandal

Lulić optužen za rasističko vrijeđanje Rudigera: Bit će suspendovan?

Sport 04.12.16, 20:50h

Lulić optužen za rasističko vrijeđanje Rudigera: Bit će suspendovan?
- Rudiger nam je provocirao prije utakmice. Prije dvije godine prodavao je čarape i kaiše u Stuttgartu, a sada je kao fenomen - kazao je Lulić

 

Nogometaš Lazija Senad Lulić mogao bi biti suspendovan i dobiti visoku novčanu kaznu zbog neprimjerenog komentara prema igraču Rome Antoniju Rudigeru, koji su italijanski mediji ocijenili kao rasistički.

 

Lulić je govorio za "Mediaset Premium" televiziju nakon pobjede Rome u gradskom derbiju 2:0.

 

- Rudiger nam je provocirao prije utakmice. Prije dvije godine prodavao je čarape i kaiše u Stuttgartu, a sada je kao fenomen - kazao je Lulić.

 

Kada je od njega zatraženo da razmisli o svom komentaru i izvini se, odgovorio je: "Rekao sam što mislim", prenosi Football Italia.

 

U drugom intervjuu, Lulić je zamoljen da se izvini zbog komentara, ali je ponovo odbio.

 

- Bijelci također prodaju čarape - kazao je.

 

Nakon svega Lazio se ispričao uime svog igrača. 

 

- Klub žali zbog takve izjave. Ispričavam se uime kluba i uime Senada Lulića. Njegova izjava je stigla vruća nakon velikog derbija. Igrači su nakon utakmice u svlačionici bili utučeni i svi su htjeli nekako reagirati. Lulić je pretjerao, ali bila je to reakcija na raniju izjavu Rudigera. Želio bih da cijela priča prestane sada s našom isprikom i isprikom Lulića. Zdrav razum trebao bi nas sve spriječiti da ljutnju u određenom trenutku idemo napuhavati izvan proporcija. Važno je prepoznati kada ste u krivu i da radite na tome da se neke stvari više ne ponove. Klub želi da sve ostane u duhu sporta i u duhu nogometa, onako kako to Lazio uvijek želi - rekao je glasnogovornik Lazija Arturo Diaconale, a prenosi Goal.

 

(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI