Izračunajte

Datum vjenčanja otkriva budućnost vašeg braka

Zabava 01.12.16, 11:49h

Datum vjenčanja otkriva budućnost vašeg braka
Čak iako ste već zaronili u bračne vode ovo računanje ima smisla, jer vam može dati novi i neobičan uvid u tok vašeg braka

 

Datum koji budući supružnici izaberu može odrediti tok njihovog bračnog života.Evo kako možete izračunati taj broj: jednostavno saberite dan, mesec i godinu vašeg vjenčanja i svedite taj zbir na jednocifren broj.

 

Na primjer za vjenčane 27. aprila 1980. godine (27+4+1980=2011=2+0+1+1=4). Čak iako ste već zaronili u bračne vode ovo računanje ima smisla, jer vam može dati novi i neobičan uvid u tok vašeg braka.

 

Datum vjenčanja 1 – Sjedinjeni u jedno

 

Ovim brojem vlada Sunce što potvrđuje značaj onoga što je u braku važno. Period zabavljanja je bio nezaboravan, a i sam susret je bio veoma romantičan. Izbor baš ovog datuma za vjenčanje ukazuje na to da ste vi veoma zaljubljen i nježan par. Težite potpunom sjedinjavanju sa bračnim partnerom. U vama postoji snažna želja da brak uspije, pa ste vjerovatno veoma temeljno provjerili jedno drugo prije nego što ste se vjerili.

 

Datum vjenčanja 2 – Porodica je svetinja

 

Ako se odlučite za ovaj dan ili želite vjenčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Emocionalna zrelost će biti veoma važan faktor uspjeha ovog braka. U svakom slučaju nemojte se iznenaditi ako svi budu pustili neku suzu na vašem vjenčanju. Razlog za sklapanje ovog braka, kojim vlada Mjesec je najvjerovatnije želja za porodicom i toplinom doma, ili da se nađe srodna duša koja voli djecu ili je u stanju da prihvati djecu iz prethodnog braka.

 

Datum vjenčanja 3 – Interes pa sve ostalo

 

Ako se ne šalite kada kažete da želite sklopiti brak iz interesa, onda vam vjenčani dan broja 3 savršeno odgovara. Možda ćete biti zabrinuti zbog mišljenja okoline, ali i opsjednuti idejom da vaše vjenčanje mora biti “najveće i najljepše”. Ipak, ako očekujete mnogo od braka, broj 3 vam garantuje razočarenje. U ovoj vezi pod vladavinom Jupitera vjerovatno će se roditi mnogo djece, a porodični skupovi će predstavljati važan dio vašeg života.

 

Datum vjenčanja 4 – Vjernost do groba

 

Značaj ovog broja vjenčanja je vjernost do groba. Par spojen u bračnu zajednicu ovog broja, sve svoje snove može realizovati u dvoje. Zajedno, kako u životu tako i na poslu. Možda vas je sama sudbina spojila sa vašim partnerom. Pustiti korjene, nastaviti porodično ime, izgraditi budućnost – neke su od fraza koje se vezuju za opstanak ove bračne zajednice kojom vlada Saturn.

 

Datum vjenčanja 5 – Za promjene

 

Ako ste izabrali ovaj broj za dan svog vjenčanja, znači da ste naglasak stavili na kvalitet komunikacije koju imate sa svojim partnerom. Ova veza se mora boriti protiv dosade. Veza će obilovati putovanjima ili čestim promjenama mjesta boravka. Što je par mlađi, pomažu jedno drugom i ostaju aktivni i zainteresovani dugo za svijet oko sebe. Ovim brojem vlada Merkur.

 

Datum vjenčanja 6 – Uz blagoslov Venere

 

Ako ste odabrali baš ovaj broj za svoje vjenčanje, dobili ste blagoslov Venere za svoju bračnu zajednicu. Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka, što ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara, već i da sami partneri moraju voditi računa šta čine i čuvati svoju vezu od raznih iskušenja. Budite idealisti, neka vaša ljubav bude prirodna, jer to je snaga ovog braka.

 

Datum vjenčanja 7 – U minut do 12

 

Ako ste izabrali ovaj broj za svoje vjenčanje, budite spremni za izmene planova u poslednjem trenutku. Iako broj 7 ukazuje na iznenađenja u svakodnevnoj rutini, može ukazivati i na spas u posljednjem trenutku. Uran, vladalac ovog broja može označavati i greške i nemudre odluke. Ovo može biti broj za koji se odlučuju osobe koje nemaju isto pojreklo, istu vjeru ili istu nacionalnost. Obe strane ove zajednice će zahtijevati izvjestan stepen slobode.

 

Datum vjenčanja 8 – Sloga i požrtvovanje

 

Ako ste se odlučuli za ovaj broj, pokazujete da želite biti složni sa svojim partnerom u svakom pogledu pa i u seksualnom koji smatrate veoma važnim faktorom sreće u braku. Ovi partneri se razumeju u pogledima, pa je tako i pri prvom susretu oboma bilo jasno da su stvoreni jedno za drugo. Jako složan par. Ovo može biti brak dvoje ljudi spremnih da se žrtvuju za karijeru svog partnera, diveći se hrabrosti koju partner pokazuje, hvatajući se u koštac sa izazovima svoje profesije.

 

Datum vjenčanja 9 – Sudbinska veza

 

Ako ste za svoj dan vjenčanja odabrali ovaj broj, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna, moguće je da se jedna strana odluči za bjeg od kuće radi sklapanja braka. Među pratnerima postoji čvrsta duhovna veza, bili oni toga svjesni ili ne. Brak sklopljen ovog dana je sudbinski. Moguće da se radi o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju, emocionalne ili fizičke prirode, koju uz pomoć partnera žele prevazići. Ako su potrebne žrtve, one će biti učinjene iz ljubavi.

 

(Hayat.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

BLIN
KOMENTARI