popularna aplikacija sprema novosti

WhatsApp uvodi nešto što su mnogi dugo čekali...

Tehno 15.11.16, 17:36h

WhatsApp uvodi nešto što su mnogi dugo čekali...
Riječ je o opciji videopoziva koja će tijekom sljedećih tjedan dana postati dostupna više od milijardu korisnika ove aplikacije te ona predstavlja, napominju iz tvrtke, sljedeći korak u njihovim nastojanjima u povezivanju ljudi

 

"U NEKIM slučajevima tekst i glas jednostavno nisu dovoljno. Ništa ne može zamijeniti kad vidite prve korake vaših unuka ili lice vašeg djeteta koje studira u inozemstvu", napisali su jučer na službenom blogu WhatsAppa najavljujući dolazak opcije koju su brojni korisnici već neko vrijeme zazivali- piše Index.hr.

 

Riječ je o opciji videopoziva koja će tijekom sljedećih tjedan dana postati dostupna više od milijardu korisnika ove aplikacije te ona predstavlja, napominju iz tvrtke, sljedeći korak u njihovim nastojanjima u povezivanju ljudi.

 

S ovom opcijom WhatsApp (čiji je vlasnik Facebook) kreće na tržište na kojem su već dostupni brojni slični proizvodi poput Skypea i Appleovog FaceTimea, a očekuje se da će, s obzirom na jako veliku korisničku bazu WhatsAppa (više od milijardu aktivnih korisnika), u kratkom roku zauzeti veliki dio tržišta.

 

Napomenuli su i kako su tijekom godina zaprimili brojne zahtjeve korisnika za omogućavanjem video poziva, a oni su sada ispunjeni. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI