Nemojte ovo raditi

Stvari kojima se žene često same dovode do prekida

ŽENA iN 14.11.16, 16:28h

Stvari kojima se žene često same dovode do prekida
Kad su u pitanju veze i prekidi, najčešće tek retroaktivno shvaćamo u čemu smo pogriješili i što je dovelo do prekida. Ovo su stvari koje žene često rade u vezi, a koje u većini slučajeva toliko pogoršavaju odnos da je prekid neminovan.

Pretpostavljamo najgore

 

Umjesto da razmišljamo pozitivno, svaku situaciju gledamo iz negativne perspektive. Iz muhe radimo slona i kao da se potajno nadamo da je naš dečko nešto krivo napravio samo kako bismo se uvjerile da smo cijelo vrijeme bile u pravu.

 

Uspoređujemo kako bismo kritizirale

 

"Kad bi bar Marko bio više kao Ivan" - trenutak u kojem svog dečka uspoređuješ s dečkom svoje frendice ili svojim bivšim dečkom je trenutak u kojem si prestala tražiti pozitivne strane vaše veze i počela tražiti istu stvar kod nekog drugog. Trava je uvijek zelenija kod susjeda, a ako ne radiš na svom travnjaku, uvenut će.

 

Sanjarimo o nekom drugom

 

Malo sanjarenja je sasvim normalno, ali ako se previše upleteš u razmišljanje o nekom drugom frajeru, lako je moguće da će ti tvoj početi ići na živce do te mjere da ćeš samo tražiti povod za svađu.
 
Očekujemo da znaju što nam je u glavi

 

Muškarci često kažu što im je na umu, a žene ipak više vole zadržati stvari za sebe i očekivati da muškarac sam zna u čemu je problem. Nakon toga još i krivimo muškarca da ne želi riješiti problem, iako mu to zapravo same onemogućavamo.

 

Uspoređujemo sadašnju vezu s početkom 

 

Na početku je sve idilično, lijepo i romantično, a žene vrlo često muškarcima zamjeraju da su se promijenili u odnosu na početak. Svaka veza se razvija i raste, i sasvim je normalno da se količina romantike i leptirića s vremenom smanji. Žene koje govore: "Prije nisi bio takav" - najčešće gube muškarce upravo zato što imaju nerealna očekivanja.

 

Index.hr

 

BLIN
KOMENTARI