Jelena Govedarica

Performans ''Kraljica'' oduševio posjetitelje

ŽENA iN 31.10.16, 12:05h

Performans ''Kraljica'' oduševio posjetitelje
Performans KRALJICA odusevio posetioce Pozorista Prijedor

Pred punom salom održan je performans ''Kraljica'' sa potpisom scenarija, režije, koreografije, scenografije i organizacije Top modela BiH Jelene Govedarice. Kroz modne kolekcije od sportske, ležerne, svečanih haljina do venčanica prikazana je prica o majci i kćerki. Vaspitanje deteta koje je razmaženo i nesamostalno, do karme, krune koju svi nosimo i ne smemo dozvoliti da nam padne nego se posle i najtežih stvari dići i nastaviti.

Sam kraj performansa prikazuje momenat u kom kćerka dozivljava uspeh na svetskom izboru lepote dok majka umire. Njene reči bivaju joj snaga da nastavi. Teniski klub koji je promovisan kroz demonstraciju treninga i pevač Saša Lajić koji je pevao pesme tematski vezane za priču, upotpunili su scenarijsku priču.

''Ovo je ostvarenje mog sna, za samo 10 godina rada proslavljam 50. rođendan fashion show-a, prestretna sam'' završila je intervju Govedarica.

Radenka Seva, glumica, dala je celoj priči profesionalni glumački pečat i odlično se snašla u nesvakidašnjoj kombinaciji glume i mode.

 

BLIN
KOMENTARI