Mali vodič

Kod dečka i na poslu: Kako što neprimjetnije obaviti veliku nuždu?

ŽENA iN 28.10.16, 14:28h

Kod dečka i na poslu: Kako što neprimjetnije obaviti veliku nuždu?
Umjesto da trpite, poslužite se ovim rješenjima, a donosimo i kako se iz ove ne baš ugodne situacije što bezbolnije i pristojnije izvući kada vam je sila na poslu

 

U 'friškoj' ste vezi s novim dečkom, kod njega ste doma i, uuuups, jako vam je sila na WC, i to morate obavite 'broj 2' ('prikriveni' naziv za veliku nuždu).

 

Umjesto da trpite, poslužite se ovim rješenjima, a donosimo i kako se iz ove ne baš ugodne situacije što bezbolnije i pristojnije izvući kada vam je sila na poslu.


NA POSLU
 

1. Odvojite se što više od ostalih. Ako u WC-u ima više odjeljaka, izaberite onaj koji je što više udaljen od već zauzetih odjeljaka kako biste si osigurali malo privatnosti. Što ste udaljeniji od drugih odjeljaka, to će drugi manje čuti zvukove i osjetiti mirise iz vašeg odjeljka.
 

2. Stavite sloj toalet papira na površinu vode. Papir će prigušiti zvuk koji stolica stvori kad padne u vodu.
 

3. Pustite vodu dok obavljajte nuždu. Osim što će prigušiti zvuk, puštanje vode smanjit će širenje neugodnog mirisa. 
 

4. Provjerite je li školjka čista prije izlaska iz WC-a. Ne želite drugima ono što ne želite sebi – uči u WC u kojem su vidljivi tragovi velike nužde. Ako treba, dvaput pustite vodu i počistite školjku četkom. 
 

5. Nemojte razgovarati s drugima u WC-u. Sretnete li u WC-u kolegu, odolite iskušenju da razgovarate s njime dok obavljate nuždu. Ako vama to nije neugodno, njemu bi moglo biti. Ako pak kolega pokušava započeti razgovor, ljubazno mu odgovorite i kažite 'razgovarat ćemo kasnije'. 
 

6. Ne koristite mobitel. Razgovaranje ili pisanje poruka dok ste na WC-u nije higijenski. Osim toga, vide li vas kolege da koristite mobitel na WC-u vjerovatno će vam to pokvariti reputaciju na poslu. 


KOD DEČKA
 

1. Pustite hladnu vodu iz pipe da teče. Zvuk vode nadglasat će sve zvukove koje bi partner mogao čuti. Bolje je da voda bude hladna nego vruća jer toplina proizvodi paru što može uzrokovati zadržavanje mirisa.

 

2. Otvorite prozor ili upalite ventilator. Tako će neugodan miris brže nestati.

 

3. Pustite vodu dvaput ili triput. Štogod treba da se 'riješite' dokaza i mirisa.

 

4. Koristite osvježivač zraka. Ako u WC-u nema osvježivača zraka potražite bilo što što može poslužiti u tu svrhu, poput dezodoransa, i poprskajte dva, tri puta.

 

5. Učinite situaciju humornom. Muškarci ne osjećaju toliku neugodu kao žene kada trebaju obaviti 'broj 2' pa se možete poslužiti i suptilnim humorom kada dragom objašnjavate zašto ste se toliko dugo zadržali u WC-u. 'Ja bih pričekala malo s odlaskom na WC da sam na tvom mjestu', kažite sa smiješkom.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI