Oglasila se na društvenoj mreži Footgoll

Sanela Jenkins odgovorila da li kupuje FK Sarajevo: Ideja je bila da budem jedan od suvlasnika kluba...

Sport 26.10.16, 13:11h

Sanela Jenkins odgovorila da li kupuje FK Sarajevo: Ideja je bila da budem jedan od suvlasnika kluba...
Tragom špekulacija da će jedna od najpoznatijih Bosanki u svijetu Sanela Jenkins kupiti vlasnički udio FK Sarajevo, ona se oglasila na društvenoj mreži Footgoll

 

Tragom špekulacija da će jedna od najpoznatijih Bosanki u svijetu Sanela Jenkins kupiti vlasnički udio FK Sarajevo, ona se oglasila na društvenoj mreži Footgoll, te demantovala te navode.

 

- Bilo je prije razgovora o kupovini FK Sarajeva: Odmah nakon investiranja gospodina Vincenta Tana u FK Sarajevo, prije dvije godine, bilo je ideja da budem jedan od suvlasnika kluba, međutim razgovori koji su tada pokrenuti nisu došli do te faze da bi se moj ulazak u Sarajevo i desio. Nakon osvajanja titule, klub u tom momentu nije imao u planu dovođenje drugih investitora, a bilo je nekih inicijativa i ovog ljeta kad sam boravila u BiH, međutim kupovina se nije desila niti smo došli do nivoa detalja. FK Sarajevo je veliki klub i svakako mu želim uspjeh i povratak na staze stare slave. Vjerujem da će se naći najbolje riješenje, objasnila je Jenkins na Footgollu.

 

sanela-jenkins

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI