Ljubav

10 karakteristika savršene cure – iz NJEGOVE perspektive

ŽENA iN 27.10.16, 13:33h

10 karakteristika savršene cure – iz NJEGOVE perspektive
Jeste li se ikad pitali što frajeri doista traže u ženi? Pitali smo ih, a oni su nam odgovorili. Pa cure, čini se da napokon imamo odgovore koji su nam potrebni da osvojimo njegovo srce.

Jeste li se ikad pitali što frajeri doista traže u ženi? Pitali smo ih, a oni su nam odgovorili. Pa cure, čini se da napokon imamo odgovore koji su nam potrebni da osvojimo njegovo srce.


Hmm, što ako ta „prava ljubav“ stvarno postoji? Bez obzira na to što mislili, možda život može ponuditi malo više od swipeanja lijevo ili desno. Možda je vrijeme da doista upoznamo osobu i saznamo ima li ona sve ono što tražimo u savršenoj partnerici.

 

No, o čemu mi to pričamo? Pitali smo frajere i oni su nam odgovorili.

 

10. Ona je neovisna
Iako mnogi svjesno ili nesvjesno preuzmu tu ulogu, nitko ne želi vezu u kojemu će biti dadilja. U redu je ponekad tražiti rame za plakanje, ali ne i biti netko tko će u potpunosti ovisiti o onom drugom. Neovisnost je ključ sretne i zdrave veze. Ako ima život izvan vašeg, proći će puno vremena prije nego ju u potpunosti upoznate i to je ono što muškarci doista znaju cijeniti.

 

9. Ona je inteligentna
Glumljenje glupave cure postane vrlo dosadno vrlo brzo. Muškarci vole ženu s kojom je na jednakoj intelektualnoj razini. Osim toga, dobro je da imate o nečemu razgovarati onda kad vam usta nisu zauzeta ustima onog drugog.

 

8. Ona je seksualna
Kad smo već kod ustiju, savršena cura mora biti seksualno kompatibilna sa svojim partnerom. Ako je pitati muškarce, postoji veliki problem ako on voli S&M, a ona ne može podnijeti ni lagano lupanje po guzi. Ta veza neće opstati osim ako ste oboje spremni na opasne kompromise. Naravno, to ne znači da odmah morate biti na istome kad je u pitanju seks – to samo znači da će on od prave djevojke očekivati da prilagođavanje i učenje jedno od drugog bude iskustvo, a ne prepreka.

 

7. Privlači ga
Da, znamo, ovo je očito, ali također vrlo važno. Prava cura neće samo htjeti izgledati super za njega, već i za sebe. Biti viđen s njom trebalo bi i njega činiti ponosnim i sigurnijim u sebe i ne, to ne znači da ona mora biti Heidi Klum, ali je bitno d pored nje on Heidi ne bi ni primijetio.

 

6. Poštuje vas
Baš kao i on nju, prava će žena znati poštovati svog partnera. To znači da joj nije problem saslušati ga, čak i usred velike svađe. Super cura znat će koje su stvari namijenjene javnosti, a koje nisu. Ona će se potruditi vidjeti njegovu stranu priče i nikad ga neće natjerati da osjeća manje vrijednim. Poštovan partner tako će lakše uzvratiti jednakom mjerom.

 

5. Pušta vas da budete muškarac
Nijedan muškarac ne želi biti s curom koja ga tjera da za doručak jede zrnati sir i voće i odustane od igranja pokera s frendovima. Bez obzira na to koliko se ona toga čini vrijednom, ta će veza završiti na neki nezamislivo užasan način. Ako je ona stvarno super cura, ne samo da joj neće smetati njegovo vrijeme s frendovima, već će se pobrinuti da im ne ponestane piva. Ona mora znati da su muškarci i žene različiti, pa tko i njihove navike. Zato on nju neće spriječiti da ode u šoping s frendicama, a ona ga neće tjerati da otkaže druženje s društvom.

 

4. Ona ne zanovijeta bez dobrog razloga
Još nismo upoznali frajera koji je pristao promijeniti sebe ili svoje navike samo zato mu cura nije prestala prigovarati. Prava cura to zna i svoje bitke bira pažljivo. Ona zna kad se smije uzrujati, a kad jednostavno mora pustiti. S druge strane, ako izađete i ne javite se cijelu noć, a ona vam na to ništa ne prigovori, u katastrofalnoj ste vezi. Strpljive i pažljive cure nikako ne treba uzimati zdravo za gotovo.

 

3. Slaže se s vašim prijateljima i obitelji
Prava će se cura dobro potruditi ostaviti dobar dojam na ljude koji su vam najbliži. Ona će se itekako potruditi shvatiti čudan smisao za humor vašeg brata i uvijek će učiniti sve što može kako bi pomogla vašim roditeljima u pripremi jela za blagdane. Ona zna koliko su vam ti ljudi važni i nikad, baš nikad vas neće tjerati da birate između njih i nje.

 

2. Ona vas voli
Ako se pronašli ženu koja vas voli baš takvog kakav jeste ili kakvim se predstavljate, ne puštajte ju. Posebno ako dobro poznaje sve vaše loše navike i mane, ali vas voli unatoč tome. Obratite pažnju na to kako vas gleda i kako se odnosi prema vama svaki dan. Ako joj baš svaki dan uspijete izmamiti osmijeh na lice, nema nikakve sumnje da je luda za vama.

 

1. Zbog nje želite biti bolja osoba
Svaki muškarac koji ima savršenu djevojku ili ženu reći će vam da ga baš ona tjera da bude bolja osoba. Ona ništa ne mora reći ili učiniti – to je jednostavno tako. Ako se zbog nje odjednom osjećate loše zato što ste se prema svojoj sestri nekad odnosili stvarno ružno ili zbog nje želite pronaći posao i svoj kaotičan život dovesti u red, razmislite o tome što vas (ili tko) na to potiče. Možda je to ljubav.

 

Cosmopolitan.hr

 


 

BLIN
KOMENTARI