Horoskop

Horoskop za novembar 2016: Nekoga boli glava, a nekoga briga!

Zabava 27.10.16, 13:16h

Horoskop za novembar 2016: Nekoga boli glava, a nekoga briga!
Opustite se. Venera 11. novembra ulazi u pragmatičnog Jarca, a puno planeta u promišljenog Škorpiona pa zapišite svoje božićne želje i financijsku konstrukciju koja ih treba pratiti te ih dovedite u red. Što je vrijeme hladnije, to će raspoloženje biti bolje jer Sunce ulazi u Strijelca 21. novembra.

Opustite se. Venera 11. novembra ulazi u pragmatičnog Jarca, a puno planeta u promišljenog Škorpiona pa zapišite svoje božićne želje i financijsku konstrukciju koja ih treba pratiti te ih dovedite u red. Što je vrijeme hladnije, to će raspoloženje biti bolje jer Sunce ulazi u Strijelca 21. novembra.


STRIJELAC 22. 11. – 21. 12.

 

LJUBAV Osjećate pad životne energije i veliku potrebu za samoćom, a to partner može pogrešno protumačiti. Kako biste izbjegli nepotrebne konflikte, razgovarajte o tome.

 

KARIJERA U ovom životnom području sve je po starom. Nema nikakvih pomaka ni na bolje ni na gore nego što trenutačno jest. U jednom trenutku zatrebat će vam pomoć osoba na visokim položajima kako bi se sve uspješno odvilo.

 

SAVJET Moguća glavobolja, pad imuniteta, nesanica i bezrazložan strah / napadaj panike...

 

JARAC 22. 12. – 20. 1.

 

LJUBAV Muče vas ljubomora, loša komunikacija s partnerom i nedostatak zajedničkog slobodnog vremena i tako će biti sve do sredine ovog mjeseca, kada će se vaš ljubavni odnos znatno popraviti. Ako ste slobodni, očekuje vas mnoštvo mogućnosti i nedefiniranih odnosa, a moguća je i tajna veza.

 

KARIJERA Možete realizirati sve što želite i planirate, ali za to će vam trebati više od jednog mjeseca.

 

SAVJET Neki procesi završit će se u vašu korist, a važne ponude dobit ćete izvana.

 

VODENJAK 21. 1. – 18. 2.

 

LJUBAV Previše pažnje posvećujete onome što ste vi učinili za dobrobit vaše veze, bez realnog sagledavanja partnerovih zasluga. Pomalo sebičan odnos može biti uzrok razočaranja ili problema s partnerom. Neka dugogodišnja prijateljstva ovog bi mjeseca mogla prerasti u ljubav. 

 

KARIJERA Ništa ne prepuštate slučaju i vrlo ste odlučni u namjeri da opravdate ugled koji ste stekli radom. Ne nasjedajte na provokacije ljubomornih.

 

SAVJET Sjajno je vrijeme za rješavanje svih ograničenja, tehničkih ili ljudskih.

 

RIBE 19. 2. – 20. 3.

 

LJUBAV Vaše želje odudaraju realnosti, a maštanja bi mogla ugroziti svakodnevicu. Partnerove odgovornosti i obaveze doživljavate kao nedostatak emocija, ljubavi i pažnje, a dobro znate da nije tako. Ako ste singl, jedan kolega može postati neostvarena želja.

 

KARIJERA Vrlo napeto razdoblje jer se od vas sve više očekuje, a vi ćete se morati snalaziti kako znate. Već ste dulje nezadovoljni. Pričekajte kraj mjeseca kada će vam mnoge okolnosti ići u prilog.

 

SAVJET Oslonite se na kolege s više stručnog 
iskustva...

 

OVAN 21. 3. – 20. 4.

 

LJUBAV Za vas će ovo biti vrlo ugodan mjesec s puno zanimljivih dogodovština. Partner bi vas mogao iznenaditi putovanjem ili kraćim odmorom. Neke nove ljubavi prekinut će stare odnose i osloboditi vas želje za osobom koja odavno nije u vašem životu.

 

KARIJERA Vrlo uspješno razdoblje, ali s dosta borbe. Problemi s financijama i ulaganjima posljedica su zastoja za koji niste krivi. Na sreću, već u drugoj polovini ovog mjeseca problemi će nestati.

 

SAVJET Ne morate uvijek biti u pravu, ponekad treba zašutjeti!

 

BIK 21. 4. – 21. 5.

 

LJUBAV Posesivni ste i zahtijevate od partnera potpunu posvećenost, što može biti velik pritisak i dovesti do niza nesporazuma. Nova poznanstva i ljubavi slobodnim se bikovima smiješe od druge polovice mjeseca.

 

KARIJERA Govorite jezikom diplomacije jer ćete jedino tako izbjeći sukobe. Pogrešne odluke i ishitreni potezi mogu utjecati na daljnji tijek i ishod vaše pozicije.

 

SAVJET Dojam koji ovoga mjeseca ostavljate na šefove i druge važne osobe pratit će vas sljedećih mjeseci i nećete to moći ispraviti.

 

BLIZANCI 22. 5. – 21. 6.

 

LJUBAV Nove ljubavi prekidaju stare i donose kaos u vaš život. Pazite samo da u svemu tome nikoga ne povrijedite više nego što bi trebalo. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, bit će vam naporno slušati bezrazložna nezadovoljstva. Trebate razgovarati.

 

KARIJERA Postoje ograničenja u realizaciji nekih planova povezanih s većom zaradom. Provjerite jesu li sve informacije kojima raspolažete točne.

 

SAVJET Skloni ste pretjerivanju, i u postupcima i u komunikaciji. Netko vas može doživjeti kao histeričnu osobu.

 

RAK 22. 6. – 22. 7.

 

LJUBAV Neki će se vratiti starim ljubavima, a neki će u novima prepoznati obrise stare ljubavi. Bez obzira na to, ovo će biti mjesec u kojem će vaše emocije konačno dobiti željenu količinu ljubavi.

 

KARIJERA Polako, ali sigurno idete naprijed i već ste prešli na drugu stranu mosta. Ostalo vam je još malo da se potpuno oslobodite i uđete u sferu kada se više nećete morati brinuti o egzistenciji. Nikako nemojte eksperimentirati.

 

SAVJET Možda ovo nije dobro razdoblje za materijalno, ali je dobro za sve ono što vas očekuje u budućnosti.

 

LAV 23. 7. – 22. 8.

 

LJUBAV Ovo je mjesec završnih odluka u mnogim brakovima i dugim vezama. Nove prilike i ljubavi idu vam u susret, budite spremne za njih.

 

KARIJERA Ako se bavite privatnim biznisom ili ste ključna osoba u timu, ovo je vrlo uspješno razdoblje i donosi vam materijalnu i društvenu satisfakciju, ali pod uvjetom da uključite sve raspoložive ljudske resurse. Prihodi bi vas mogli iznenaditi, a posljedica su nekih dodatnih angažmana.

 

SAVJET Moguća je alergija i niska tolerancija na alkohol.

 

DJEVICA 23. 8. – 22. 9.

 

LJUBAV Privatna zabava, proslava nečijeg rođendana ili vjenčanje mogli bi biti mjesto upoznavanja zanimljivih osoba koje vam mogu uljepšati svakodnevicu. Ako ste u dugoj vezi ili braku, najljepše će vam biti daleko od očiju javnosti, u intimnoj atmosferi.

 

KARIJERA Susreti, razgovori i kontakti početkom ovog mjeseca bit će vrlo važni za vašu karijeru. Konačno se i vama zvijezde smiješe. Trud, napor i čekanje će se isplatiti.

 

SAVJET Idealno je razdoblje za unovčavanje ideja i realizaciju željenih putovanja.

 

VAGA 23. 9. – 22. 10.

 

LJUBAV Neka obiteljska pitanja i međuljudski odnosi mogu utjecati na vaš ljubavni život jer ćete zbog njih privatne planove staviti u drugi plan. Ako ste slobodni, već početkom mjeseca u vrlo neobičnim okolnostima možete upoznati osobu koja će utjecati na vaš život. 

 

KARIJERA Povišicu koju ste dugo čekali u ovom ćete mjesecu konačno dobiti, a time vam se otvaraju nove mogućnosti za daljnji napredak. 

 

SAVJET Bit će svađa, rasprava i polemika jer vas netko na perfidan način želi zeznuti.

 

Cosmopolitan.hr

BLIN
KOMENTARI