Napravite same

Idealna za super zaposlene žene: Maska za umornu kožu lica

Lifestyle 24.10.16, 18:58h

Idealna za super zaposlene žene: Maska za umornu kožu lica
Umorni ste i pod stresom? Vjerujte nam, to se itekako vidi na vašoj koži. Tako će ona biti lišena sjaja, a i njezina boja će biti nešto drugačija nego inače, prije svega sivkasta. To vam je najbolji znak kako vaša koža žudi za pomoći, a nju možete naći u obliku kukuruznog brašna.

Umorni ste i pod stresom? Vjerujte nam, to se itekako vidi na vašoj koži. Tako će ona biti lišena sjaja, a i njezina boja će biti nešto drugačija nego inače, prije svega sivkasta. To vam je najbolji znak kako vaša koža žudi za pomoći, a nju možete naći u obliku kukuruznog brašna.

 

Naime, kukuruzno brašno prepuno je nutritivnih vrijednosti te se u 100 grama nalazi 77 posto ugljikohidrata, 10 posto proteina i 3 posto masti. Maska s ovom namirnicom tako je idealna za umornu kožu, a vrlo ju lako možete napraviti kod kuće, i to već večeras.

 

Potrebno vam je:

 

2 žlice kukuruznog brašna

 

3 žlice meda

 

1 žumanjak.

 

Postupak:

 

Pomiješajte sve sastojke u zdjeli ili blenderu te dobro pomiješajte, dok se svi sastojci ne povežu u glatku smjesu. Nanesite masku na lice te ostavite da djeluje 10-ak minuta.

 

Psssst! Koristite li brašno, koje nije previše usitnjeno, to će biti i dobar piling za vašu kožu. U tom slučaju, prije nego uklonite masku s lica mlakom vodom, kružnim pokretima prstiju ju utrljajte na lice, otprilike dvije minute.

 

Index.hr

BLIN
KOMENTARI