Intima

A za analno: 11 savjeta za početnike

DEPO PLUS 24.10.16, 18:52h

A za analno: 11 savjeta za početnike
Reći ćemo ovo ravno u glavu i bez okolišanja – prvi put kad vam netko bude stavio prst u stražnjicu, osjećat ćete se kao da imate prst u stražnjici. Što ste drugo očekivali?

Reći ćemo ovo ravno u glavu i bez okolišanja – prvi put kad vam netko bude stavio prst u stražnjicu, osjećat ćete se kao da imate prst u stražnjici. Što ste drugo očekivali?

 

Zapravo, taj će osjećaj uvijek biti baš takav, osim što će nakon deset, možda dvadeset pokušaja, biti popraćen onim legendarnim ~~**~~mAgIčNiM oRgAzMoM~~**~~ o kojima svi toliko pričaju.

 

Ne možemo vam reći kad će se dogoditi – svako je tijelo drukčije i vlasnik svakog prsta ima drukčije vještine (možda ste vi i vaš partner spontano zajedno odlučili zakoračiti u nepoznato). Problem je u tome što prevelik broj žena osjeti preveliku neugodu prvi put i odluči da tako nešto neće pokušati nikad.

 

Ali kad razmislite, nije li i vaginalni seks bio poprilično neugodan prvih nekoliko puta?
Zato, ako ste znatiželjni i želite mu dati priliku, za vas imamo nekoliko super načina kojima ćete si olakšati put do onog čarobnog analnog orgazma o kojemu ste dosad samo slušali u legendama.

 

1. Ne bi trebalo biti bolno. Neugodno da, ali ako osim neugode osjećate bol, nešto radite pogrešno. Tu uskače lubrikant. Pobrinite se koristiti lubrikante bazirane na vodi. Ako imate osjećaj kao da biste možda mogli obaviti veliku nuždu, to je samo osjećaj! (Nadamo se da je.) Opustite mišiće i dišite.

 

2. Počnite s malim koracima. Cijela poanta analne predigre je u jednostavnosti. Počnite prstima, jezikom ili vrlo malom seksi igračkom dizajniranom za analni seks. Budući da svi počinju na isti način kao i vi i nikome nije ništa lakše, postoje posebno dizajnirane igračke namijenjene baš ovim „vježbama“.

 

3. Igrajte se u plićaku i klonite se dubokog. Živci koje želite stimulirati nalaze se na početku. Počnete li ulaziti dublje, to je onaj dio u kojemu ćete početi osjećati bol i sve one neugodne osjećaje kojima se sad ne biste trebali zamarati. Zamislite to kao košarkaški koš – lopta bi se trebala kotrljati po rubovima, a ne upasti u koš.

 

4. Svi bi pokreti trebali biti nježni i polagani. Da, znamo što ste vidjeli u porno filmovima, ali nijedna stanica u vašem tijelu u tom trenutku neće htjeti nasilno guranje ičega u vaš anus. Vjerujte nam.

 

5. Ključ je u komunikaciji. Ne bi trebalo biti nikakvo iznenađenje. Komunikacija pomaže u svemu pa i u ovome! Recite kako se osjećate i što želite.

 

6. Nije prljavo. Dr. Kat Van Kirk, seksolog, kaže kako anus zapravo ima vrlo malu količinu fekalnog materijala što znači da to područje nije onako prljavo kao što možda mislite da je. To je područje vjerojatno puno čišće od miša na kojemu trenutno držite ruku (fuj).

 

7. Možete i počistiti. Ključ analne predigre je da budete opušteni i da vam je ugodno. Doduše, to će biti teško ostvariti ako cijelo vrijeme razmišljate o tome koliko se prljavo i neugodno osjećate i kako ničiji prsti, a ni jezik ne bi trebao biti nigdje blizu vašeg anusa. Iako postoji niz posebnih načina koje ne biste trebali prakticirati prečesto, pomaže i malo tople vode.

 

8. Osjećaj je najbolji uz dodatnu stimulaciju. Vagina, klitoris, bradavice... što god vam najbolje odgovara. Većina žena ne može svršiti isključivo analnom stimulacijom. Analni dio trebao bi biti nešto na čemu je postavljen naglasak, ali to ne znači da uz njega ne biste trebali uključivati druge oblike stimulacije. Još jednom, važno je da vam je ugodno i da ste potpuno opušteni.

 

9. Pobrinite se da vaš partner ne koristi isti prst za vaginu i anus. Vlažne maramice trebale bi biti prisutne na svakom noćnom ormariću. Uostalom, zašto mislite da je „The Shocker“ izmišljen?

 

10. Ako ste pokušali nekoliko puta i grozno vam je, nemojte nastaviti pokušavati misleći da će s vremenom biti bolje. Ako imate dobrog partnera, strpljenje i pobrinuli ste se pratiti sve savjete, ali vam to i dalje nije nimalo ugodno, prestanite. Analni bi seks već nakon nekoliko puta trebao biti puno ugodniji od prvog. Ako mislite da ste učinili baš sve dobro, da ste opušteni i da razlog nije nesigurnost ili napetost, onda biste poprilično brzo trebali znati je li ovo igra za vas ili ne.

 

11. Ne, ne morate na brazilsku depilaciju. Većina žena ne prolazi kroz užasnu neugodu brazilske depilacije kako bi se upustila u analni seks. Ne mislite da je to malo previše neugode za nešto što bi trebalo biti lijepo i ugodno?

 

Zaključak? Učinite to s partnerom s kojim vjerujete i s kojim se osjećate ugodno, budite strpljivi, dajte si vremena i idite polako. Kako god završi, steći ćete novo iskustvo koje možda postane jedna od vaših omiljenih seksualnih aktivnosti.

 

Cosmopolitan.hr

BLIN
KOMENTARI