NOVO UZBUĐENJE NA PINK BH

Počinje novi reality koji je uzdrmao Evropu: Andrija Milošević u ulozi voditelja

Mediji 24.10.16, 10:29h

Počinje novi reality koji je uzdrmao Evropu: Andrija Milošević u ulozi voditelja
Ovaj reality program se u originalu zove “Take me out”, a emitovan je u više od 30 zemalja. Jedan muškarac pokušaće da osvoji naklonost jedne od 30 djevojaka na bini

 

 


Ova jesen je puna uzbuđenja na ružičastoj televiziji – sa emitovanjem su počele treće sezone najpopularnijih muzičkih takmičenja u regionu “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”, ali iznenađenjima tu nije kraj.


Naime, 3. novembra počinje snimanje novog reality showa pod nazivom “Izvedi me”, a ulogu voditelja i provodadžije dobio je Andrija Milošević.


Popularni glumac potvrdio je da će upravo on voditi ovaj hit reality i ne krije uzbuđenje pred početak snimanja.


„Nisam pratio šta se dešavalo u tom show programu u svijetu, ali očekujem da će ono što budemo radili biti veoma zanimljivo gledaocima regionu – izjavio je popularni glumac.


Ovaj reality program se u originalu zove “Take me out”, a emitovan je u više od 30 zemalja. Jedan muškarac pokušaće da osvoji naklonost jedne od 30 djevojaka na bini.


Svaka od njih osvjetljena je reflektorom, a nakon što se muškarac predstavi i pokaže svoje kvalitete i sposobnosti, one će odlučiti da li žele da izađu na sastanak sa njim ili ne.


Snimanje ovog velikog projekta počinje 3. novembra, a budžet za opremanje vile u kojoj će kandidati biti smješteni će biti veliki.


Show „Izvedi me“ gledaoci mogu očekivati uskoro u programu TV Pink BH.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI