BALKANSKA PROROČICA U AKCIJI

Kleo Patra proriče: Koji će bh. političar završiti u zatvoru, ko će obradovati Hanku, ko je bacio sihire na Halida...

Zabava 23.10.16, 22:15h

Kleo Patra proriče: Koji će bh. političar završiti u zatvoru, ko će obradovati Hanku, ko je bacio sihire na Halida...
Kleo Patra je ekskluzivno za 'Express' otkrila kakva nas čeka budućnost, hoće li biti rata, sudnjeg dana, koji će to političar sa bh. političke scene biti uhapšen, šta čeka regionalne estradne ličnosti...

 


Balkanska proročica Kleo Patra, rođena je 1962. godine u Bijeljini u Bosni i Hercegovini. Magistrirala je Međunarodno pravo. Proročanstvom se bavi već više od tri decenije, te je ona jedina proročica na ovim prostorima koja je i zvanično krunisana. Naime, 1991. godine dobila je krunu kao najbolja kraljica među prorocima. Od tada neprikosnoveno vlada astrološkom i proročanskom scenom u regionu.


Neće biti rata


Kleo Patra iza sebe ima bezbroj proročanstava te su se sve do jednog ispunili. Između ostalog, prorekla je nesreću poznatog fudbalera beogradskog Partizana Dragana Mancea, raspad Jugoslavije, ukazivanje Gospe u Međugorju (objavljeno u sarajevskom As-u), pad i rušenje berlinskog zida, poplave i požare u Australiji...


Kraljica među prorocima ima nekoliko agencija širom svijeta, u Bijeljini, Italiji te nekoliko agencija i u Makedoniji. Posebno je zastupljena u elektronskim medijima, a već godinama dio je našeg magazina, u kojem ima redovnu rubriku, te odgovara na pitanja čitalaca čija pisma u velikom broju stižu na adresu magazina "Express".


Kleo Patra je, samo za ovaj magazin i njegove čitaocea otkrila kakva nas to čeka budućnost, hoće li biti rata, sudnjeg dana, koji će to političar sa bh. političke scene biti uhapšen, šta čeka regionalne estradne ličnosti...


- Godina 2017. godina će biti veoma teška, kritična za sve građane Bosne i Hercegovine i ex. Jugoslavije. Privreda je totalno propala, narod je gladan, sve je stalo. Bliži se kijametski dan, što bi rekao naš narod, ali ne u pravom smislu te riječi. Mi smo već u smaku svijeta, jer nestaje nas dio po dio. Doći će do velikih poplava. Bit će to loša godina kompletno u cijelom regionu, pa i šire u Evropi i svijetu. Mislim da nam Bog govori da se zbližimo, da ne pravimo ratove i neprijatnosti koje su već iza nas. Trebamo obnavljati veze - započinje priču krunisana kraljica među prorocima.


U svojim vizijama ne vidi rata, nema govora o tome. Iza tih riječi stoji.
 

- U svakom slučaju vidim da će jedna političar u BiH završiti u zatvoru. Ne mogu ime da mu kažem iz razloga što je zabranjeno meni kao proročici da stvaram nemir ljudima onima koji me nisu pitali za proročanstvo. Jer taj političar me nikada nije pitao za sudbinu, ali baš on će završiti u zatvoru - tvrdi Kleo Patra.


Što se tiče estradne scene ona, nastavlja balkanska proročica, liči na pokretni cirkus koji je zbog hiperprodukcije pojedinih kompozitora i megalomana uništio estradu.


- Željko Mitrović i Saša Popović će se uskoro pomiriti. Na tim relacijama sve će biti OK, onako kako i treba da bude. Šabana Šaulića će zdravlje dobro služiti, baš kao i Lepu Brenu koja je, kao i Šaulić, jako premorena te su i jedno i drugo od premora sami narušili svoje zdravlje. Hanku Paldum će sin obradovati sa lijepim vijestim jer ona je žena koja je zaslužila da je sunce grije. Hanka je imala odličan CD i svaki njen kolega u Srbiji i BiH ima njen posljednji CD u kući što znači da je bio više nego kvalitetan. Mnogi su joj željeli lošu karijeru, ali na njihovu žalost Hanka je tu gdje jeste - na vrhu! - nastavlja Kleo Patra.  


Halid Bešlić je, kaže, najbolje biće na svijetu koje postoji. Zbog sihira koji su bili na njemu je i imao udes, ali je zlato od čovjeka. Nema nacije, ni živog bića koji ne voli Halida Bešlića.


- Nažalost, Selmi Bajrami sam predvidjela da će joj "pući" i prvi brak. Ona je to pominjala i u novinama da sam joj rekla. Selma je inače dobra osoba, čestita i vrijedna, ali "udara" sve na budale, nikada nije imala dobrog i kvalitetnog muškarca, uz nju su bili samo pogrešni ljudi. Imala bi zasigurno bolju perspektivu kada bi se preselila u Beograd, bila bi više poštovana jer prosto neko mjesto nije za vas. Ja volim Sarajevo, ali ako nemam pespektivu u njemu onda džaba, ako volim Pariz a nemam perspektivu, šta mi to vrijedi. Selma bi u Beogradu naprosto procvjetala!        


Kome je još i kakvu sudbinu prorekla Kleo Patra, saznajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI