Veganstvo

Djevojka šokirala izgledom kože nakon samo 3 mjeseca veganske prehrane

Lifestyle 23.10.16, 17:37h

Djevojka šokirala izgledom kože nakon samo 3 mjeseca veganske prehrane
SVI volimo pogledati one "prije" i "poslije" fotografije. Bilo da se radi o beauty, modnom ili makeoveru doma. No, ovoga puta, za vas smo pronašli nevjerojatni beauty makeover, a njega je na Redditu objavila jedna nepoznata djevojka, s naslovom "6 mjeseci veganstva".

SVI volimo pogledati one "prije" i "poslije" fotografije. Bilo da se radi o beauty, modnom ili makeoveru doma. No, ovoga puta, za vas smo pronašli nevjerojatni beauty makeover, a njega je na Redditu objavila jedna nepoznata djevojka, s naslovom "6 mjeseci veganstva".

 

Djevojka je zapravo objavila dvije fotografije svog lica: jednu na kojoj je ono prekriveno brojnim aknama te drugu, na kojoj je njezin lice potpuno čisto, a ona je snimljena pola godine nakon što se djevojka, nezadovoljna svojim izgledom, podvrgnula veganskoj prehrani.

 

koza1

 

"Rijetko sam se fotografirala, jer sam mrzila kako izgleda moja koža. Probala sam svako moguće rješenje, no ništa nije pomoglo", započela je svoju ispovijest, a zatim nastavila. "U trenutku nastajanja prve fotografije, bila sam vegetarijanac, no i dalje sam jela mliječne proizvode. Na posljednjoj fotografiji, već sam bila 3 mjeseca na potpuno biljnoj dijeti. Nakon samo nekoliko tjedana počela sam primjećivati razliku, odnosno to da akne nestaju".

 

koza2

 

Sve što je htjela poručiti slikama jest da je jako važno ono što unosimo u organizam te da se to itekako vidi na našim licima i tijelima. Mi se apsolutno slažemo, no prije nego se odlučite na takvu drastičnu promjenu prehrambenih navika, preporučujemo savjet s doktorom i dermatologom.

 

No, složit ćete se, transformacija je doista zadivljujuća!

 

Index.hr

BLIN
KOMENTARI