Dogging

Bizarni sex trend ponovo je IN

DEPO PLUS 21.10.16, 16:06h

Bizarni sex trend ponovo je IN
Dogging, odnosno upražnjavanje seksa na javnom mjestu dok drugi gledaju, je ponovno in u Velikoj Britaniji, a često u takvim odnosima sudjeluje više ljudi. Najčešće se odvija u automobilu parkiranom u parku, a parovi prije toga na društvenim mrežama obavijeste ljude gdje će se akcija odvijati i pozovu ih da gledaju, piše Your Tango.

Dogging, odnosno upražnjavanje seksa na javnom mjestu dok drugi gledaju, je ponovno in u Velikoj Britaniji, a često u takvim odnosima sudjeluje više ljudi. Najčešće se odvija u automobilu parkiranom u parku, a parovi prije toga na društvenim mrežama obavijeste ljude gdje će se akcija odvijati i pozovu ih da gledaju.

 

U mnogim slučajevima, promatrači se samozadovoljavaju dok gledaju par u akciji. Dogging se u posljednje vrijeme proširio i na društvene mreže, ali i u porno filmove, a popularizaciji su pridonijeli i lakši dogovori oko "mjesta zločina" zbog brzine komunikacije.

 

Ipak, dogging u Velikoj Britaniji nije kazneno djelo i to zbog rupe u zakonu. Naime, dogging ne predstavlja kršenje zakona osim u slučaju da prizor seksa nekoga ne uznemiruje.

 

Britanski mediji pišu da postoje određena pravila kojih se sudionici dogginga moraju pridržavati, a jedno od njih kaže da ako su svjetla automobila isključena par ne želi promatrače, a uključena svjetla pozivaju publiku.

 

Index.hr

 

BLIN
KOMENTARI