Snaga pozitivnih misli

Privucite pozitivnu energiju. I to KRISTALOM koji savršeno odgovara vašem znaku!

Zabava 13.10.16, 16:45h

Privucite pozitivnu energiju. I to KRISTALOM koji savršeno odgovara vašem znaku!
Mnogi nisu verovali u delovanje kristala, ali kada su probali, promenili su mišljenje. Evo koje vam kamenje najviše odgovara.

Mnogi nisu verovali u delovanje kristala, ali kada su probali, promenili su mišljenje. Evo koje vam kamenje najviše odgovara.

 

OVAN
21. MART - 20. APRIL
Osobe rođene u ovom znaku po prirodi su realne, praktične i energične. Pravedne su ali ponekad umeju da budu i nagle. Lako se uvrede, ali brzo i opraštaju ako je to bilo iz nehata. Ipak sa Ovnovima treba biti oprezan, umeju da budu osvetoljubivi i posesivni, pogotovo kada je u pitanju partner. Na njih najjače energetsko dejstvo ima rubin i granat, ali i ametist, gorski kristal, jaspis, karneol, aventurin, ahat, žad, roze turmalin i fluorit.

 

BIK
21. APRIL - 20. MAJ
Bikovi ne vole da se previše ističu, a veoma su privrženi porodici i svom partneru. Na njih se možete potpuno osloniti jer su pouzdani i pomalo konzervativni, nisu veliki ljubitelji novotarija. Ipak, sujetni su, ljubomorni i stalno očekuju da im se ukazuje pažnja. Neodoljivi su i svojeglavi. Žene rođene u znaku Bika pomalo su nepoverljive prema svojim prijateljicama. Na njih pozitivno utiče poludragi kamen žad, safir, opal, rozenkvarc, a ostalo poludrago kamenje je: ahat, aventurin, hrizokol, ružičasti koral, cirkoni, smaragd, topaz, akvamarin, azurit, bođži kamenje, kalcedon,  tigrovo oko, topaz, turmalin, tirkiz.

 

BLIZANCI
21. MAJ- 21. JUN
Blizanci su društveni, radoznali, živahni, maštoviti, kreativni i, iako često nervozni, blage naravi. Stalno priželjkuju da im se ukazuje ljubav i poštovanje. Najviše im odgovara poludragi kamen citrin, opal, jaspis, crveni ahat, smaragd, a ostalo poludrago kamenje za ovaj horoskopski znak su: žuti karneol, turmalin, opsidijan, rutil kvarc, tigrovo oko, topaz, hematit, oniks, malahit.

 

ŠKORPIJA
24. OKTOBAR - 22. NOVEMBAR
Škorpije su pouzdane i jake osobe, ali su istovremeno suzdržane i skeptične prema drugima. Veoma su šarmantne. Cene lojalnost i iskrenost i ne podnose prevaru. Emotivne su i veoma odane voljenoj osobi. Odgovara im opal, mesečev kamen, hematit i crveni koral, ali i poludrago kamenje granat, akvamarin, čaroit, dijamant, smaragd, zeleni i crni turmalin, magnetit, azurit.

 

STRELAC
23. NOVEMBAR-21. DECEMBAR
Ove osobe šire dobro raspoloženje, pozitivno su nastrojeni, otvoreni i živahni. Puni su samopouzdanja i zbog toga veoma često spremni na kompromise. Ipak, ponekad nemaju dovoljno takta, što može da preraste u osvetoljubivost ako im se ugrozi pozicija u društvu ili profesionlani položaj. Za osobe rođene u ovom znaku izuzetno je preporučljivo da nose kamen lapis lazuli i ametist, ali i ahat, cirkon, sodalit, apatit, tirkiz, azurit, kalcedon, granat, labradorit, malahit, sugilit, amazonit.

 

RAK
22. JUN - 22. JUL
Rakovi su šarmantni i veoma emotivni, ranjivi, imaju veliku potrebu za sigurnošću. Verni su i velikodušni, ali umeju da budu i velika zlopamtila. Imaju izraženu maštu. Energetski najjači poludragi kamen za Rakove je mesečev kamen. Ostalo poludrago kamenje koje odgovara ovom horoskopskom znaku je: biser, opal, aventurin, kalcedon, ćilibar, karneol, kalcit,  roze turmalin, citrin, tigrovo oko, labradorit.

 

LAV
23. JUL- 2 3. AVGUST
Glavna osobina osoba rođenih u znaku Lava je da teže nezavisnosti i samostalnosti. Imaju izraženu potrebu da im se drugi stalno dive. Lavovi su po prirodi plemeniti i uvek spremni da pomognu drugima, ali teško podnose autoritete. Njima se preporučuje poludragi kamen gorski kristal, zlatnožuti citrin, oniks, tigrovo oko, rubin, ćilibar, karneol, hrizokola, smaragd, ahat, kvarc, obsidijan, tirkiz, sunčev kamen i heliotrop...

 

DEVICA
24. AVGUST - 23. SEPTEMBAR
Device su pedantne, suzdržane, tačne, odgovorne i verne. Nisu zlopamtila i spremne su da čak istrpe i uvrede. Oprezne su i uvek spremne na nepredvidive situacije. Osobama rođenim u ovom znaku odgovara poludragi kamen ahat, ametist, jaspis, tigrovo oko i a takođe i mesečev kamen, karneol, citrin, amazonit, ćilibar...

 

VAGA
24. SEPTEMBAR - 23. OKTOBAR
Vage su uvek spremne na kompromis i od drugih i od sebe traže pravdu, jasnoću i harmoniju. Ne vole da u društvu budu zanemarene i uživaju u laskanju i komplimentima. Smatra se da za Vage najjače energetsko dejstvo ima žad, ali i akvamarin, rozenkvarc, aventurin, lapis lazuli, mahagoni obsidijan, mesečev kamen, hrizopras, dimni - čađavi kvarc, kao i biseri.

 

JARAC
22. DECEMBAR - 20. JANUAR
Jarčevima su karijera i uspeh na poslu veoma bitni. To su osobe na koje se u poslu možete potpuno osloniti. Marljivi su i ozbiljni, veoma realni, ali istovremeno jako nesigurni na polju osjećanja. Izdaju i neverstvo ne praštaju. Na njih najbolje deluje kamen tirkiz, oniks, granat i malahit, ali i koral, crni turmalin, ahat, azurit, karneol, fluorit, labradorit i kvarc.

 

VODOLIJA
21. JANUAR - 19. FEBRUAR
Vodolije su rasterećene, vole slobodu, otvorene su i nesebične osobe, vole sve što je novo, uvek imaju mnogo ideja i planova, a ljudi ih vole zato što su po pravilu dobri prijatelji. Vodolija ne voli nikome da polaže račune. Izuzetno ceni lojalnost. Najjači energetski uticaj na ovaj horoskopski znak ima kamen ametist, akvamarin i tirkiz. Vodolijama se takođe preporučuje žad, amazonit, fluorit, malahit, tigrovo oko, labradorit, mesečev kamen, granat...

 

RIBE
20. FEBRUAR - 20. MART
Ribe su dobrodušne i osetljive, ne žele da budu u prvom planu, spremne su da pomognu i veoma su saosećajne. Teško ih je sputati, međutim, to su osobe vredne ljubavi. Spremne su da dugo istrpe uvrede i ponižavanja, čak i od partnera. Energetski najjači poludragi kamen za osobe rođene u ovom znaku su ametist i mesečev kamen, ali i ahat, akvamarin, sugilit, kalcit.

 

Žena Blic

BLIN
KOMENTARI