Manekenka otkrila tajnu svoje savršene kose

Gigi Hadid otkrila je tajne svoje savršene kose

ŽENA iN 05.10.16, 15:15h

Gigi Hadid otkrila je tajne svoje savršene kose
Prekrasnoj manekenki mnogi zavide na "nesavršeno" valovitoj kosi, a sada možete kopirati njen look.

 

Prekrasnoj manekenki mnogi zavide na "nesavršeno" valovitoj kosi, a sada možete kopirati njen look.


zahvaljujući svom besprijekornom izgledu i golemom utjecaju, Gigi Hadid ostvarila je brojne ugovore s najprestižnijim modnim kućama. Osim savršenih outfita, ova 21-godišnja ljepotica poznata je i po blistavoj koži, prirodnom make-upu i savršeno razbarušenoj valovitoj kosi na kojoj joj mnogi zavide, ali od sada i vi možete postići ovaj savršeno-nesavršeni look.

 

Samoljepljivi uvijači su savršeno rješenje za svaki tip kose, posebno ako želite povećati njezin volumen, izjavila je Gigi. Nosim ih dok sušim kosu, ili nakon toga za postizanje ekstra volumena. Veličinu uvijača birajte prema dužine vaše kose, ali i na osnovi toga kakav izgled želite postići. Za razbarušeni look i kosu koja izgleda kao da ste se u njoj dobro zabavili dovoljno je osušiti ju sušilom, a zatim ju poprskati slanim sprejem ili lakom kako bi ste dobili na teksturi.

 

Iako mnoge žene prakticiraju pranje kose svaki dan, Gigi ne spada u tu grupu. Prečesto pranje kose isušuje vrhove, a potencira zamašćivanje korijena kose. Vrlo je važno da odredite i tip svoje kose. Poznata manekenka preporučuje da se uvijek posavjetujete s frizerom i da vam stručnjaci preporuče preparate za njegu kose, prema njezinom tipu.

 

Budi.in 

BLIN
KOMENTARI