afera 'brangelina'

Privremeno: Angelina dobila starateljstvo, Pitt mora na terapiju kako bi vidio djecu

Showbizz 01.10.16, 18:56h

Privremeno: Angelina dobila starateljstvo, Pitt mora na terapiju kako bi vidio djecu
Glumac je navodno već obavio prvo testiranje na alkohol i drogu, a rezultat je bio negativan

 

Američki glumac Brad Pitt (52) moraće nenajavljeno obavljati testove na drogu i alkohol kao dio privremenog dogovora sa suprugom Angelinom Jolie (41) kako bi mogao vidjeti svoje šestero djece, rekle su u subotu dvije osobe upoznate s dogovorom uskoro bivših supružnika.

 

Glumac je navodno već obavio prvo testiranje na alkohol i drogu, a rezultat je bio negativan.

 

Privremeni dogovor, koji vrijedi do 20. oktobra, prva je konkretna stvar koju je slavni par postigao u gorkoj svađi nakon što je Jolie podnijela zahtjev za razvod 20. semtembra. Pozivajući se na 'zdravlje porodice', glumica je tražila potpuno starateljstvo nad djecom.

 

Pitt i Jolie su se složili da prođu individualno i zajedničko savjetovanje a Pit će u početku djecu viđati u prisustvu terapeuta, rekli su izvori koji su željeli ostati anonimni, prenosi 24sata.hr. Zasad nije donesena presuda niti odluka o tomu ko će konačno imati starateljstvo, rekli su.

 

Predstavnici para nisu komentarisali novosti. Medijski izvještaji kažu da od njihova razdvajanja 15. septembra Pitt nije vidio svoje troje biološke i troje djece usvojene s Jolie. TMZ dodaje da Angelina ne želi svjedočiti ukoliko se podnese tužba za zlostavljanje djece nad njenim uskoro bivšim suprugom.

 

Iako tvrdi da je Brad njihovog sina Madoxa (15) udario u glavu kada su putovali u privatnom avionu, Angelina smatra da Pitt ne bi trebao snositi pravne posljedice. To je navodno ispričala i socijalnoj službi, a izjavila je kako ne želi kazniti Brada, već samo želi zaštititi djecu.

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI