Naučite čitati znakove!

Što vaša omiljena poza u seksu govori o vama?

DEPO PLUS 29.09.16, 08:36h

Što vaša omiljena poza u seksu govori o vama?
Omiljena poza vam je vjerojatno ona koja vas dovodi do najboljih orgazama – ali podsvjesno govori i o vašoj osobnosti u krevetu.

MISIONARSKA POZA

 

Radnja: Misionarska poza je najjednostavnija: na taj način smo se „naučili“ seksati i najčešće se može vidjeti u romantičnim komedijama ili TV serijama. Iako je ovo klasična poza, muškarac koji je misionar možda je malo nesiguran ili se „mora uvjeriti da radi dobro, promatrajući partneričinu reakciju“, kaže seksualna terapeutkinja dr. Ava Cadell, autorica knjige Neurolovology.

 

Možda volite imati kontrolu nad situacijom, a misionarska poza je idealna za to.

 

Budući da su u ovoj pozi partneri okrenuti licem u lice, postoji doza intimnosti – ali u suštini znači da muškarac nije siguran u svoju izvedbu tijekom ostalih akrobacija. „Ova poza je romantična, ali nije baš avanturistička.“

Uvedite promjenu: Nema ništa loše u ovom klasiku, ali povremeno pokažite i svoju divlju stranu.

„Ako možete svršiti samo tijekom misionarskog seksa, to je problem“, kaže Cadell, i trebat će vam određeno vrijeme da „reprogramirate“ svoj seksualni život.

Probajte zamijeniti pozicije tako da žena bude gore. Zadržat ćete intimnost ali ćete se morati odreći kontrole – što će začiniti stvari.

 

PSEĆA POZA

 

Radnja: Ne znamo niti jednog tipa koji ne voli ovu pozu. Ovo je, neki smatraju, način seksa stvoren za muškarce. Ljubitelj pseće poze „osvještava svoj teritorijalni životinjski instinkt i postaje kralj džungle, ali se istovremeno boji intimnosti i nije romantičan“, kaže Cadell.

Na kraju krajeva, vjerojatno joj ne prilazite straga kako bi još šaputali slatke riječi na uho.

Uvedite promjenu: U ovoj pozi možete ostvariti najdublju penetraciju, no ono što dobijete dubinom, gubite po pitanju intimnosti. Kako biste se iskupili, povremeno u repertoar ubacite stiskanje.

 

Na taj način ćete ući straga, ali će se zbog blizine tijela partnerica osjećati poput dragulja, a ne poput komada mesa.

 

Elle.hr

BLIN
KOMENTARI