Brad Pitt pod svaku cijenu želi izbjeći suočavanje s medijima

Brad Pitt dao novu izjavu o razvodu

Showbizz 29.09.16, 08:32h

Brad Pitt dao novu izjavu o razvodu
Prošlo je već sedam dana otkada je Brad Pitt za časopis People dao službenu izjavu o razvodu s Angelinom Jolie, a u danima nakon od njega nije bilo ni traga ni glasa.

 

Prošlo je već sedam dana otkada je Brad Pitt za časopis People dao službenu izjavu o razvodu s Angelinom Jolie, a u danima nakon od njega nije bilo ni traga ni glasa. Njegove slike u medijima pratili su u tom vremenu natpisi o potencijalnoj istrazi FBI protiv njega, pokrenutoj zbog navodnog nasilja nad djecom prilikom obiteljskog leta privatnim avionom iz Francuske za Kaliforniju.

 

Svoju šutnju Pitt je prekinuo izjavom za Access Hollywood, iako se u njoj nije dotaknuo optužbi i glasina. Umjesto toga, glumac je obznanio kako se neće pojaviti na sutrašnjoj premijeri filma Voyage of Time, dokumentarca u kojem ima ulogu naratora.

 

“Terrenceov [Malickov] Voyage of Time nevjerojatno je lijep i jedinstveno iskustven IMAX film za obitelj i djecu koji bilježi rađanje vremena. Jako sam zahvalan što sam dio tako fascinantnog i edukativnog projekta, ali trenutno sam koncentriran na svoju obiteljsku situaciju i ne želim odvlačiti pozornost od ovog izuzetnog filma koje preporučam svima da odu pogledati” – rekao je.

 

Elle.hr 

BLIN
KOMENTARI