Želite dečka?

Unajmite ga na Facebooku!

Showbizz 29.09.16, 08:29h

 Unajmite ga na Facebooku!
Promjena statusa veze je uključena!

 

Na freelance stranici Fastwork za ponudu i potražnju poslova moguće je pronaći ponuditelje raznih usluga, znanja i vještina, a jedan od zanimljivijih za koje smo čuli je slučaj korisnika imena 'Peerawit' koji će, unajmite li ga, tjedan dana glumiti vašeg dečka na društvenim mrežama. Tijekom tih tjedan dana, oboje ćete promijeniti vaše statuse veze, on će lajkati sve vaše fotke i objave i ostavljati slatke komentare ne bi li vaši prijatelji umirali od ljubomore. Možete čak i tražiti što želite da bude napisano, kao i to koliko lajkova želite.

 

U oglasu je naveo i kako je online na raspolaganju samo od 10 ujutro do 10 navečer jer i njemu treba vrijeme za beauty sleep. Peerawitove usluge platit ćete svega 50-ak kuna, osim ako ne želite doista upoznati Peerawita i izaći na dejt s njim. Tada cijena skače na otprilike 500-injak kuna, a paket obuhvaća tri dana dejtanja, a svaki dejt traje 4 sata. Tijekom spomenuta 4 sata, Peerawit će se fotografirati s vama po želji, a želite li, upoznat će se i s vašom obitelji i prijateljima.

 

Kako ne bi bilo jasnoća, Peerawit je svima zainteresiranima jasno dao dao znanja kako je, što se fizičkog kontakta tiče, dopušteno jedino držanje za ruke i kako seksualne aktivnosti nisu dio usluge. A da doista postoje žene koje ovakve usluge plaćaju, najbolje svjedoče kritike zadovoljnih klijentica koje su ga pohvalile te se izjasnile kako će mu se vratiti ponovno kada budu usamljene.

 

Cosmopolita.hr

BLIN
KOMENTARI