TRI VAŽNA PITANJA

Šta najčešće zanima korisnike o Frend tarifnim planovima?

Biznis Klub 28.09.16, 14:59h

Šta najčešće zanima korisnike o Frend tarifnim planovima?
Sami odaberite količinu minuta, SMS-ova i mobilnog interneta, koji su povezani u planove, po cijenama koje odgovaraju vašem budžetu


Da li ste se već upoznali sa Frend tarifnim planovima? Kompanija m:tel je omogućila svojim prepaid korisnicima da planiraju mjesečne troškove i aktiviraju tarifne planove prilagođene njihovim potrebama.  

 

Na raspolaganju vam stoje Moćni, Mudri, Neumorni i Snalažljivi tarifni plan skrojeni po vašoj mjeri. Dakle, sami odaberite količinu minuta, SMS-ova i mobilnog interneta, koji su povezani u planove, po cijenama koje odgovaraju vašem budžetu.


A s obzirom na to da su Frend tarifni planovi novi u ponudi m:tel-a, donosimo vam nekoliko najčešćih pitanja i odgovora koja zanimaju korisnike.


Pitanje:  Koliko koštaju frend tarifni planovi i koliko bonusa iznosi koji plan?


Odgovor: Uz MOĆNI Frend za 19 KM dobijate 200 minuta, 200 SMS-ova, 1 GB mobilnog interneta i potpuno neograničeni Viber.  MUDRI Frend vam za 12 KM nudi 100 min, 100 SMS-ova i 200MB mobilnog interneta. NEUMORNI Frend košta 12 KM,  a dobijate 1GB mobilnog interneta i neograničeni Facebook. SNALAŽLJIVI Frend za 8 KM vam omogućava 80 minuta razgovora i 80 SMS-ova.


Pitanje: Kako se aktiviraju i deaktiviraju  Frend tarifni planovi?


Odgovor: Aktivacija i deaktivacija, ili eventualna promjena Frend tarifnih planova se vrši putem servisa Moj meni *100#, putem m:go aplikacije ili pozivanjem kratkih kodova.  Aktivaciju svog tarifnog plana možete izvršiti i u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu.  Imajte na umu da se Frend tarifni planovi automatski obnavljaju svaki  mjesec,  ukoliko imate dovoljan iznos na Frend računu, dok ne izvrišite deaktivaciju.


Pitanje: Ukoliko iskoristim dodijeljene bonuse u okviru Frend tarifnog plana?


Odgovor: Nakon što iskoristite bonus za mobilni internet po maksimalnoj brzini, surfovanje možete da nastavite i dalje sve dok vam važi aktivirani plan,  po smanjenoj brzini protoka od 126 kb/s, a dodatno možete dokupiti internet tarifne opcije iz Frend ponude.  Ako potrošite dodijeljene minute ili SMS-ove u kraćem roku od 30 dana, Frend usluge nastavljate da koristite po povoljnijoj Frend plan tarifi.


Ukoliko imate još pitanja i nedoumica  u vezi sa Frend tarifnim planovima, pozovite besplatno m:tel Call centar na 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI