Video/ Ekskluzivno u talk showu 'Vidimo se u Sarajevu'

Bitanga i princeza: Branko Đurić Đuro otkriva kako je zavolio svoju suprugu, slovenačku glumicu Tanju Ribič

Mediji 21.09.16, 15:18h

Bitanga i princeza: Branko Đurić Đuro otkriva kako je zavolio svoju suprugu, slovenačku glumicu Tanju Ribič
U ekskluzivnom intervjuu najpoznatiji bosansko-slovenački par govorit će o svojoj svakodnevnici, poslovnim angažmanima u svijetu glume i muzike, dočarat će porodični život, te otkriti tajnu njihove ljubavi

 

U drugom izdanju nove sezone talk showa „Vidimo se u Sarajevu“, urednica i voditeljica Alka Vuica ugostit će Branka Đurića Đuru i njegovu suprugu Tanju Ribič.


Glumac, scenarista i reditelj Branko Đurić Đuro otkriva kako je zavolio suprugu, svoju slovenačku koleginicu Tanju Ribič s kojom ima dvije kćerke Zalu i Elu.

 


Slovenačka umjetnica Tanja Ribič karijeru na javnoj sceni započela je kao pjevačica početkom devedesetih godina, da bi je kasnije publika u regionu upoznala i kao sjajnu glumicu.

 

Predstavljala je Sloveniju na „Euroviziji“ u Dablinu 1997. godine, kada je osvojila deseto mjesto.

 

U Tanjinoj i Đurinoj porodičnoj muzičko-glumačkoj porodici nastali su brojni zanimljivi projekti među kojima su „Naša mala klinika“ i film „Kajmak i marmelada“.


U ekskluzivnom intervjuu najpoznatiji bosansko-slovenački par govorit će o svojoj svakodnevnici, poslovnim angažmanima u svijetu glume i muzike, dočarat će porodični život, te otkriti tajnu njihove ljubavi.

 

alka-djuro-tanja

 

Talk show „Vidimo se u Sarajevu“ gledatelji TV Pink BH mogu pogledati u ponedjeljak, 26. septembra od 22 sata.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI