Sve tajne vječne ljepote Cindy Crawford

Cindy Crawford zna tajnu vječne ljepote!

ŽENA iN 21.09.16, 11:51h

Cindy Crawford zna tajnu vječne ljepote!
Teško je povjerovati da je supermodelu već 50. godina, a izgleda da je svoje beauty trikove pokazala i kćeri.

 

Teško je povjerovati da je supermodelu već 50. godina, a izgleda da je svoje beauty trikove pokazala i kćeri.
iako se odavno više aktivno ne bavi modelingom, Cindy Crawford i dalje privlači pažnju javnosti svojim besprijekornim izgledom i zavidnom figurom. Ova ikona manekenstva nedavno je napunila 50 godina, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da se zapitamo koje su tajne njezine ljepote… i otkrijemo vam ih!

 

Tajna figure “

 

Većina ljudi očekuje promjenu izgleda preko noći, a za mene je ključ u dosljednosti. Nisam tek nedavno počela trenirati – to radim od svoje dvadesete. Ono što bih svakom preporučila su fizička aktivnost i dovoljno sna, a apsolutno bih zabranila cigarete. Možda prve rezultate nećete vidjeti za tjedan ili mjesec dana, ali za godinu dana sigurno hoćete.”

 

Njega kose

 

“Trudim se kosu ne stilizirati previše i da je što više rasteretim od različitih proizvoda. Nedavno sam se ošišala i, sad kako mi je kosa je kraća, puštam je da se prirodno osuši. Stavim samo malo balzama koji se ne ispire, a zatim je pustim da se osuši.”

 

Beauty savjet br. 1

 

“Imam dva savjeta – obavezno nanosite zaštitnu kremu za sunčanje i skidajte šminku navečer prije spavanja. Kada sam bila mlađa, više me zanimalo stavljanje šminke, nego njezino skidanje (smijeh), ali sada svoju kćer stalno podsjećam na to koliko je važno očistiti lice prije spavanja.”

 

Budi.In 

BLIN
KOMENTARI