sami skandali oko slovenke

Autor knjige otkriva: Melania Trump nikad nije diplomirala, htjela je samo da 'upeca' bogataša...

Showbizz 31.08.16, 13:12h

Autor knjige otkriva: Melania Trump nikad nije diplomirala, htjela je samo da 'upeca' bogataša...
Pojavio se Bojan Požar koji je razotkrio njezine tajne. A jedan od velikih skandala bila je upravo njezina lažna diploma

 

'Gola istina o Melaniji Trump', knjiga koja je nastala u potpunoj tajnosti razotkrila je brojne tajne iz života potencijalne prve dame Amerike. Najbogatija Slovenka, supruga milijardera Donalda Trumpa, Amerikancima je predstavljena kao žena uzorne prošlosti. Bojan Požar, autor knjige, dao je intervju za IN magazin.


Bivša uspješna manekenka s diplomom arhitekture, profinjena i, unatoč bogatstvu, nesklona ispadima, a život prije Donalda Trumpa kao da je provela u samostanu - tako se Melanija Trump predstavila Amerikancima na putu prema Bijeloj kući. No pojavio se Bojan Požar koji je razotkrio njezine tajne. A jedan od velikih skandala bila je upravo njezina lažna diploma.


'Prema našim informacijama, položila je osam ispita... u službenoj evidenciji diploma njezine diplome nema. Tako da ona nije diplomirala. Neobično je da nije diplomirala, a u službenom životopisu navela je da jest. Po meni, Amerikancima se htjela predstaviti kao lijepa i pametna', priča Požar.

 

trump-i-melania



'Ti modni agenti, jedni iz Beča, a drugi iz Milana, poslije su mi potvrdili da joj je 1996. godine Trump već pomagao u njezinoj manekenskoj karijeri. Pomagao joj je u manekenskoj karijeri godinama prije nego što su se službeno upoznali. Melanija je rijetko izlazila na spojeve, a kada je i izlazila, izlazila je isključivo s bogatim muškarcima, što znači da je imala određeni cilj, da 'upeca' nekog bogataša', dodao je autor knjige.



Po pričama Melanijine sestre, ona danas živi dosta izoliran život. 'Mislim da ona uglavnom živi dosta izoliran život, ondje na vrhu onoga Trumpova nebodera, dok on putuje po Americi i posluje. Njezini roditelji žive pola godine u Americi, pola godine su u Sloveniji. Mislim da je ondje kod Trumpa neka slovenska kolonija', dodao je autor. Posljednji muškarac iz Melanijine prošlosti, a koji je uspio doći do nje, bio je Jure Zorčić.


Iznenadio se njezinom transformacijom. 'Tada je rekao da izgleda posve umjetno. Da je imala keramičke zglobove na rukama. Kaže da nije znao da se nešto takvo može operirati. Povećala si je grudi. Prije, ona je bila... Na faksu je bila posve ravna. Nije imala grudi, a sada je imala bujno poprsje. I lice joj je bilo posve drukčije', rekao je Požar. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina ovdje.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI