foto/ kćerka stiže u januaru

Seksi trudnica u visokim potpeticama: Dalija Konaković pokazala trudnički stomačić

Lifestyle 31.08.16, 11:49h

Seksi trudnica u visokim potpeticama: Dalija Konaković pokazala trudnički stomačić
Sretni par trenutno je u iščekivanju rođenja kćerkice, koja stiže u januaru. Dalija je pokušavala sakriti trudnoću, ali je to bilo bezuspješno

 

Poznata novinarka i supruga premijera KS Dalija Hasanbegović- Konaković nedavno je u intervjuu za Faktor podijelila i neke nove informacije o sretnom periodu u kojem se sad nalazi.

 

Što se tiče njenog privatnog života, već pet mjeseci u sretnom je braku s Elmedinom Dinom Konakovićem, premijerom Kantona Sarajevo.

 

Sretni par trenutno je u iščekivanju rođenja kćerkice, koja stiže u januaru. Dalija je pokušavala sakriti trudnoću, ali je to bilo bezuspješno.


– Očigledno mi nije više bila dobra kamuflaža, jer nakon otvaranja Sarajevo Film Festivala počela sam dobivati indikativna pitanja u vezi sa trudnoćom od nekih kolega iz medija.

 

Shvatila sam da je mnogo bolje da sama to prva objavim, pa je vijest o bebi postala javna informacija − kroz smijeh je za Faktor ispričala buduća majka, koja je radost podijelila na društvenim mrežama.

 

Tako je na Instagramu sa fanovima podijelila fotografiju na kojoj uz supruga pozira u uskoj haljini i potpeticama te se u komentaru našalila da to radi 'dok još stigne'. 

 

dalija-dino-konakovic

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI