kad problemi postanu previše očiti

Neke stvari se mogu primjetiti i prije prekida: Ovih 9 znakova govori da je vašoj ljubavi došao kraj

Lifestyle 29.08.16, 18:16h

Neke stvari se mogu primjetiti i prije prekida: Ovih 9 znakova govori da je vašoj ljubavi došao kraj
Sumnjate li da je njegovoj ljubavi došao kraj, obratite pažnju na ovih 9 promjena u ponašanju...

 

1. Sve manje njegovih planova uključuje vas. Prije ste zajedno provodili svaki slobodni trenutak, no odjednom sve manje njegovih planova uključuje vas i sve češće ima izgovore zašto vam se ne može pridružiti kada vi nešto isplanirate.

 

2. Dopisuje se s drugim ženama, ili jednom ženom. Imate li osjećaj da puno vremena provodi komunicirajući s drugom ženom, možda kolegicom s posla ili bivšom djevojkom, vjerojatno ste u pravu. Dopisuje li se doista ne znači nužno da vas je već prevario ili da to misli napraviti u doglednoj budućnosti, no može upućivati i često upućuje na to da je njegove misli zaokupila druga osoba i da polagano priprema teren za događaje nakon prekida.

 

3. Često pokreće duge razgovore o vašoj vezi. I sve češće pokušava otkriti srž problema koje smatra da imate. Možda želi da provodite manje vremena s prijateljima, možda mu se ne sviđa vaš odnos prema karijeri, a možda je u pitanju nešto potpuno deseto. No svakako odjednom stvari koje nisu bile problem postaju veliki problemi na kojima trebate zajedno raditi kao par. I iako nastoji prezentirati situaciju da na problemima radite kao par, nekako se čini da ste uvijek vi izvor svakog problema.

 

4. Prestaje vam se povjeravati. O njegovom promaknuću ste čuli od njegovog najboljeg prijatelja s posla jer odjednom više niste prva osoba s kojom dijeli sve što mu se u životu događa.

 

5. Sve češće ga živcira vaše ponašanje. Ako se ne sjećate da je oduvijek bio mrzovoljan i neraspoložen u mjeri u kojoj je u posljednje vrijeme, velika je vjerojatnost da doista razmišlja o prekidu i da samo odgađa razgovor koji se već dugo vremena kuha u njegovoj glavi. S obzirom na nered u njegovim mislima, redovito traži dežurnog krivca na kojemu se istresa, a to ste u većini slučajeva vi.

 

6. Gotovo da više uopće nije dobro raspoložen u vašem društvu. Sve se manje šali s vama i nasmijava vas, i sve rjeđe se smije vašim (internim) šalama i nastojanjima da ga oraspoložite. Čini vam se da je u vašem društvu prisutan jedino fizički. Možda vas ignorira i neprestano gleda u svoj mobitel, no nedvojbeno primjećujete da mislima nije prisutan.

 

7. Započinje svađe bez razloga. Evo jedne zanimljive, poremećene činjenice o muškoj psihologiji: ako on može započeti ogroman broj svađa u kojima zapravo ne postoji krivac, on doista vjeruje kako vas može uvjeriti da više ne postoji razlog zašto biste vas dvoje i dalje trebali ostati zajedno.

 

8. Seksate se sve manje. Ako je njegov libido nekada bio poprilično velik, no on sada sve manje pokazuje inicijativu za seks, ovo bi mogao biti znak da ga je već zainteresirao netko drugi. Ili još uvijek ne postoji nitko drugi, ali je on već toliko izvan te veze da se želi i fizički od vas udaljiti u istoj mjeri kao što to čini emocionalno.

 

9. Želi prostora. Možda doista samo želi više vremena sa samim sobom, a možda želi vidjeti kako bi se osjećao udaljen od vas. Traženje pauze/prostora/vremena ili kako god to nazvao zapravo je izražavanje želje za prekidom veze, no uz nastojanje da se drugu stranu ne povrijedi u onoj mjeri kako bi to bilo kada bi se stvari nazvale pravim imenom.

 

(Cosmopolitan.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI