STRAVIČNE SLIKE NA LICU MJESTA

Jeziva tragedija na hrvatskim cestama: Dvije tinejdžerke u smrt odveo njihov pijani prijatelj, on prošao bez ozljeda

Hronika 28.08.16, 16:39h

Jeziva tragedija na hrvatskim cestama: Dvije tinejdžerke u smrt odveo njihov pijani prijatelj, on prošao bez ozljeda
Dvije su 15-godišnjakinje na mjestu preminule, dok su vozač i njegova 20-godišnja suvozačica gotovo prošli bez većih ozljeda

 

Jutrošnja tragedija u Resniku pokraj Pleternice u kojoj su dvije 15-godišnjakinje, jedna iz Čaglina, a druga iz Milanluga, zavila je Požeštinu crno, piše portal Požega.eu.


Upravljajući osobnim vozilom Passat požeških registarskih oznaka 22-godišnji vozač je izgubio nadzor nad vozilom kojom prilikom je udario u betonski rasvjetni stup. Prema svemu sudeći radilo se o velikoj brzini uz koju je i alkoholiziranost vozača dovela do velike tragedije.


Od siline udarca automobil je smrskan do neprepoznatljivosti. Automobil je gotovo tri metra iznad zemlje udario u betonski stup koji je napuknuo i nagnuo se, što govori da je automobil letio zrakom i kolika je bila silina udarca.


Dvije su 15-godišnjakinje na mjestu preminule, dok su vozač i njegova 20-godišnja suvozačica gotovo prošli bez većih ozljeda.


Od 4,40 do iza 12 sati Državna cesta bile je zatvorena za sav promet između Pleternice i Buka zbog provođenja očevida po završetku kojeg će biti poznato više detalja o samom uzroku prometne nesreće.


Kako neslužbeno doznajemo u vozilu se nalazilo četvero putnika, tri djevojčice i jedan mladić koji je upravljao vozilom. Mladić je, kako doznajemo, kretao se iz pravca Pleternice prema Buku te je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i zabio se u betonski stup javne rasvjete.


Više na www.pozega.eu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI