Haljina Vesne Krivokapić koja oduzima dah!

Glumica Snežana Vidović je blistala u haljini Vesne Krivokapić

ŽENA iN 25.08.16, 11:08h

Glumica Snežana Vidović je blistala u haljini Vesne Krivokapić
Snežana Vidović je proglašena za najbolju žensku ulogu na filmskom festivalu u Herceg Novom u filmu „Smrt u Sarajevu“ za izuzetno tumačenje uloge „Lamija“, dok je filmu dodijeljen Srebrni medvjed na filmskom festivalu u Berlinu.

 

Izabrana haljina iz kolekcije dizajnerice Vesne Krivokapić- poklon koji je stigao u prave ruke, kaže Vesna. Naime, Snežana Vidović je proglašena za najbolju žensku ulogu na filmskom festivalu u Herceg Novom u filmu „Smrt u Sarajevu“ za izuzetno tumačenje uloge „Lamija“, dok je filmu dodijeljen Srebrni medvjed na filmskom festivalu u Berlinu. Snežana Vidović nije bila u mogućnosti primiti Vesnin skromni poklon na samom filmskom festivalu u Herceg Novom. S toga je se dizajnerica potrudila zajedno sa svojom manekenkom Svetlanom Cecom Krivokapić da uruči glumici haljinu u njenom gradu Zenici, tačnije u pozorištu.

 

haljina-4


Kada je Vesna poslala glumici sajt gdje može da odabere haljinu, ubrzo je dobila od glumice i odgovor: „Zaljubila sam se u ovu kreaciju. Osvojila me na prvu, ovaj vez na rubovima joj daje prefinjenu notu grčke toge koju obožavam. Hvala Vam na predivnom poklonu i prilici da nosim ovu divnu haljinu“. Napisala je Snežana.

 

haljina-2

 


„Presretna sam što je haljina stigla u prave ruke kao i odabiru haljine“.  Umjetnošću spajamo ljude i brišemo granice, kako reče Vesna a i ovim se gestom htjela zahvaliti Herceg Festu i Stevanu Korpivici na organizaciji njene modne revije koje je održana 08.08.16. na prelijepoj tvrđavi Forte Mare uz voditeljicu i pjesnikinju Eminu Vukičević, takođe iz Bosne, tačnije Sarajeva i Eminine stihove iz knjiga „Žena u haljini crvenoj“ i „VATRA“.

 

ha-jina-3
 

BLIN
KOMENTARI