Da li je supruga kriva za trzavice u Manchester Unitedu?

Suigrači prozvali Schweinsteigera: Mi ginemo na terenu, a on otkad se oženio Anom Ivanović samo...

Showbizz 25.08.16, 10:52h

Suigrači prozvali Schweinsteigera: Mi ginemo na terenu, a on otkad se oženio Anom Ivanović samo...
Njemački igrač je prošle sezone odigrao ukupno 18 utakmica u Unitedu, no kako sada stvari stoje, igrač nije u planovima Josea Mourinha i morat će potražiti novu sredinu

 

Vezni igrač Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger primoran je da trenira sa rezervnom ekipom. Kako sada stvari stoje, igrač nije u planovima Josea Mourinha i morat će potražiti novu sredinu.

 

Kako javljaju britanski mediji, igrači Manchester Uniteda kazali su Bastianu Schweinsteigeru da prestane gledati tenis svoje supruge Ane Ivanović i da se posveti svom fizičkom oporavku.

 

Prema pisanju Sportsmaila, grupa seniora Uniteda je izrazito ljuta na njemačkog nogometaša nakon što su vidjeli svog saigrača kako gleda mečeve svoje supruge dok se oni bore da u što boljoj formi i svjetlu predstave klub.

 

Sportsmail navodi da su upravo fotografije Schweinsteigera po teniskim terenima širom svijeta u trenucima kada se United borio za mjesto koje vodi u Ligu prvaka bile presudne i Mourinhu da ga izbaci iz prve ekipe.

 

Njemački igrač je prošle sezone odigrao ukupno 18 utakmica u Unitedu. Kako je najavio sinoć, ovo je posljednji njegov klub u Evropi.

 

(N1/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

BLIN
KOMENTARI